Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Počeli su s Elvisom, a završili s Brunom Marsom: Mladenci razvalili prvi ples

Prvi ples započeli su uz taktove hita Elvisa Presleya
screenshot/youtube
02.06.2017.
u 10:00

Potrebni su ponekad i mjeseci rada i vježbanja kako bi dojam bio potpun i bez pogreške,posebno ako je riječ o paru koji nije ranije imao plesnog iskustva.

Prvi ples mladenaca jedan je od najiščekivanijih trenutaka svake proslave vjenčanja, no posljednje vrijeme, upravo su prvi plesovi mladenaca postali prava iznenađenja i nastupi kakvih se ne bi sramili niti mnogi slavni izvođači. 

Potrebni su ponekad i mjeseci rada i vježbanja kako bi dojam bio potpun i bez pogreške, posebno ako je riječ o paru koji nije ranije imao plesnog iskustva. 

Jedan takav par, Janette And Paul, počeli su svoj ples na lagane taktove kralja Elvisa Presleya. Uslijedilo je zatim glazbeno iznenađenje kojem su se pridružile i djeveruše, ali i djeveri. 

Pogledajte kako su "razvalili" ovaj prvi ples....

 

 

Komentara 6

MA
marko32
11:09 02.06.2017.

Clanak objavljen prije 1 sat. Gledajuci na youtubeu vidi se da su komentari na filmic stari i po 9 mj. Svaka cast novinari

HO
homofob
14:41 02.06.2017.

Shaka cast; razvalili; bet teksta ... Grozne nehrvatshke fraze nazovi novinari unveil I forsiraju u dnevnu upotrebu hrvatskog jezika a nepismeni proizvod nazovi ucitelja spare no prihvaca!

SN
snovakor
18:54 04.06.2017.

ovo današnje novinarstvo se sastoji od Copy/Paste tehnike ... i traženja članaka po Internetu ... ovo danas je sve samo nije Novinarstvo !! ... a da su razvalili ples .... ajde nemojte pretjerivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije