Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan oglas

Platit će oko 17 000 kuna onome tko je voljan za nju donositi odluke mjesec dana

GettyImages
06.02.2019.
u 15:02

Žena iz Bristola oglasila je svoju ponudu na Bark.com nakon što je imala zaista tešku godinu.

Neki ljudi zaista teško donose odluke u svom životu.

Koliko to može biti problematično, pokazuje i primjer jedne žene kojoj je toliko teško donositi odluke da je odlučila platiti nekome da to čini umjesto nje.

Želi staviti svoj život "pod kontrolu" i da netko za nju donosi odluke cijeli mjesec. Tu je uslugu voljna platiti oko 17 tisuća kuna.

Žena iz Bristola oglasila je svoju ponudu na Bark.com nakon što je imala zaista tešku godinu.

"Znam da zvuči čudno, ali želim da netko donosi oduke za mene. Imala sam zaista tešku godinu i želim da netko preuzme kontrolu nad mojim životom. Ne znam je li postoji takva usluga uopće, ali mislim da vrijedi pokušati oglasiti."

Navela je zašto je godina iza nje teška, izgubila je novac koji je posudila prijateljici, bila je bez novaca dok je putovala Novim Zelandom, zlostavljao ju je bivši partner...

"Očito nisam sposobna sama donositi odluke u svom životu. Moja majka se čak i šali na taj račun. Kao da mi se svaki tjedan događa neka nezgoda. "

Žena tvrdi da je poprilično "duhovna" osoba i želi pronaći nekoga tko je duhovni vođa i tko joj može pomoći da stane na svoje noge i uzme život u svoje ruke, piše The Mirror.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije