Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Plahta vam se stalno izvlači s madraca? Više neće uz ovaj jednostavan trik

shutterstock
31.01.2021.
u 07:00

Jedna majka podijelila je savjet koji olakšava cijeli posao.

Mijenjanje posteljine na krevetu zna biti naporan posao. Mnogi od nas se muče da kutovi plahte budu savršeno navučeni preko madraca, ali ona se često skida kada je povučete s drugog kraja. No, jedna majka podijelila je savjet koji olakšava cijeli posao, kako piše Metro.

Muku mučite sa slaganjem posteljine? Evo kako ju jednostavno složiti za manje od minutu!

1/3

Na društvenim mrežama otkrila je kako etiketa na plahti uvijek treba ići u gornji lijevi kut ili donji desni kut kreveta. Kada se plahta ovako postavi, svi kutevi pristaju na svoje mjesto bez problema i skidanja plahte.

Mnogi nisu znali za ovaj trik, pa su oduševljeni - Ajme, ovo mi je promijenilo život! Nedavno sam kupila bračni krevet i nisam mogla shvatiti zašto mi posteljina ne stane na njega - komentirala je jedna korisnica, dok je druga otkrila: - Nisam uopće ovo znala, a imam 53 godine! -

Volite li spavati u hladnoj ili toploj sobi: Provjerite koja je temperatura idealna za miran san!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:28 31.01.2021.

odlično hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije