Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ali ga se ne odriču

Plaćeni seks muškarcima bačen novac, ali ga se ne odriču

seks
Arhiva VL
06.04.2010.
u 14:40

Unatoč sramu, razočaranju i grižnji savjesti, koju kasnije navodno osjećaju, broj muškaraca koji redovito odlaze prostitutkama u stalnom je porastu.

Većina se muškaraca nakon plaćenog seksa osjeća razočarano, usamljeno i ima grižnju savjesti, ako je vjerovati posljednjim istraživanjima. Unatoč tome, i dalje redovito odlaze prostitutkama. To je pokazalo istraživanje provedeno među sedamstotinjak muškaraca iz Velike Britanije i pet drugih zemalja.

“Ništa ne dobijem od seksa s prostitutkom osim lošeg osjećaja” glasio je najčešći odgovor muškaraca koji su plaćali za seks i bili su voljni razgovarati o svojim iskustvima. Razumnih objašnjenja zašto i dalje idu prostitutkama ako se poslije osjećaju loše, nije bilo. Zbunjeni muškarci kao razlog za plaćanje seksa navode teškoće u povezivanju i zbližavanju sa ženama u normalnim vezama.

Činjenica, pak, da su neke prostitutke eksploatirane i prisilno se bave prostitucijom na ispitanike nije imala većeg utjecaja. Anketirani su, inače, bili stari od 18 do 70 godina, Europljani su, Azijati i Afrikanci. Većina je zaposlena, visoko obrazovana, uglavnom su pristojni i društveni, a polovica ih je u braku ili vezi.

Zanimljivo je i da, kako su pokazala neka prethodna istraživanja na ovu temu, raste broj muškaraca koji unatoč sramu, razočaranju i grižnji savjesti odlaze k prostitutkama.

Ključne riječi

Komentara 13

BA
baš
15:39 06.04.2010.

Ma lažu ti koji pričaju inače ne bi to radili. Vjerojatno je to; čist račun duga ljubav. Iskereno ne znam zašto tako razmišljaju odnosno zašto to čine, pa to je puno novaca, lakše je možda malo \"otrpjeti\" i dobiti besplatno ono što trebaš nego li plaćati za istu stvar.

DU
Deleted user
16:53 06.04.2010.

Nema skuplje prostitutke od vlastite supruge! - stara mornarska... Oni obilaze cijeli svijet, upućeni su u cijene od Tajlanda do Brazila i kad oni to s gađenjem konstatiraju, onda i je valjda baš takav \"paritet\", zar ne?

IS
istima
15:44 06.04.2010.

taako mi i kad odem kod doktora..... automehaničara.... Nije ni profesionalizam što je nekad bio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije