Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Pjena za brijanje i omekšivač: Evo kako ih koristiti za čišćenje kućanstva

shutterstock
22.04.2020.
u 07:00

Od limunova soka do octa, razni sastojci i proizvodi odlični su za čišćenje kućanstva. Majke su podijelile neobične proizvode kojima se koriste za savršene rezultate.

Na društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju novi trikovi i savjeti za čišćenje kuće, a gotovo svi se koriste proizvodima koji se mogu pronaći u većini kućanstava, prenosi Daily Mail. Dvije majke podijelile su svoje trikove o tome kako upotrebljavaju svakodnevne proizvode za pranje i čišćenje vrata te zahoda. 

Pogledajte hit-recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije: 

Jedna majka iz Australije otkrila je kako se za čišćenje svojih vrata i zidova koristi omekšivačem za rublje. U jednoj posudi pomiješa jednu četvrtinu čepa omekšivača i otprilike pola litre tople vode. Uz to što omekšivač čisti sve mrlje, ostavlja i ugodan miris koji se proteže cijelom kućom.
Druga je korisnica potvrdila njezin trik rekavši kako je oprala svoja bijela vrata s malo omekšivača te očistila sve tragove i prljavštinu. Uz to je i objavila fotografije prije i poslije čišćenja koje su pokazale sjajne rezultate.

Foto: Daniel Pavlić

Druga majka podijelila je kako ona čisti svoj zahod i rješava se neugodnih mirisa, a sve uz pomoć malo pjene za brijanje. Otkrila je kako svoj zahod najprije dobro očetka pjenom za brijanje te zatim ostavi da se namače barem trideset minuta. Na kraju sve ispere mokrom krpom i cijeli posao je gotov. Njezin trik posebno je oduševio majke sinova koje su rekle kako je pjena za brijanje odlična za rješavanje neugodnih mirisa mokraće i svih tragove na zahodu i oko njega.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije