Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Jednostavan način za čišćenje kuhala: Potreban je samo jedan sastojak

shutterstock
16.04.2020.
u 07:00

Većina ljudi za čišćenje kuhala za vodu koristi ocat, ali on ima neugodan miris. Jedna žena otkrila je bolji način za čišćenje kuhala.

Kuhala za vodu odlična su za svakodnevno korištenje, ali se u njima brzo stvara kamenac te se trebaju redovito čistiti i održavati. Ponekad je teško očetkati sav kamenac koji nastane, ali postoji jednostavan način za čišćenje, bez dugotrajnog četkanja, a treba vam samo jedna namirnica, prenosi mirror.co.uk.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije: 

Jedna žena podijelila je svoj trik za čišćenje kuhala za vodu u Facebook grupi Mrs Hinch Cleaning Tips, gdje se nalazi više od petsto tisuća pratitelja koji su bili oduševljeni njezinim jednostavnim trikom. Kako bi dokazala da njezin trik stvarno radi, objavila je fotografije prije i nakon čišćenja, pokazavši odlične rezultate. 

Foto: Daniel Pavlić

Njezin trik je vrlo jednostavan. Prvo u svoje kuhalo stavite limunovog soka te pustite da on odstoji barem sat vremena. Zatim dodate malo vode i upalite kuhalo, kako bi ova mješavina zakipjela. Otkrila je kako koristi kupljeni limunov sok, kako ne bi trošila svježe limune, a za tvrdokorne mrlje prokuha vodu nekoliko puta. 

Foto: Daniel Pavlić

Njezin savjet oduševio je korisnike grupe. “Inače koristim ocat, ali stvarno ne mogu podnijeti njegov miris. Od sada ću definitivno koristiti limunov sok”, komentirala je jedna korisnica. “Ovo je odlično, napokon sam našla nešto za kamenac u kuhalu”, složila se druga korisnica. “Napokon nešto što mogu koristiti umjesto octa, stvarno ne volim njegov miris”, glasio je jedan komentar.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije