Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitamo vas

PITANJE DANA Koji vam je najružniji odjevni predmet?

Shutterstock
21.03.2024.
u 10:30

S godinama su se trendovi mijenjali, pa tako neki odjevni predmeti koji su prije bili ekstremno popularni, danas više nisu, no mnogi su se i vratili

Poznato je da se ukusi razlikuju, pa tako i oni modni. Ono što je nekome odlična odjevna kombinacija, netko drugi ne bi ni u ludilu odjenuo. Dok netko baš i ne želi izlaziti iz svoje zone komfora, drugi se hrabro hvataju u koštac s razno raznim trendovima i hrabrim modnim komadima.

S godinama su se trendovi mijenjali, pa tako neki odjevni predmeti koji su prije bili ekstremno popularni, danas više nisu. Iako, mnogi odjevni predmeti se nakon nekoliko godina izbivanja s modne scene, sada ipak vraćaju u punom sjaju. Tako primjerice sada ponovno nosimo traperice trapezice, pa čak i traperice niskog struka, kao i platforme, tregerice, karirani uzorak i još mnogo toga. 

Na Redditu se prije nekoliko dana pokrenula rasprava o tome koji su najružniji modni trendovi, odnosno odjevni predmeti, a odgovori su zaista bili raznoliki. "Meni uske, poderane, prekratke hlače kod muškaraca i glomazne tenisice (kao one Balenciaga) kod djevojaka", napisala je osoba koja je pitanje i objavila. "Majice sa 'šaljivim' natpisima tipa 'nisam ginekolog, ali mogu pogledati i slično'", dodao je netko drugi. "Muškarci u odijelima i kožnim mokasinama bez čarapa...", glasio je još jedan komentar. Neki su istaknuli i široke hlače koje su prije nekoliko godina bile vrlo popularne među tinejdžerima, kao i visoke, nategnute bijele čarape koje su se u posljednje dvije godine proširile među mlađom populacijom. A sada pitamo vas. Koji je po vama najružniji odjevni predmet?

 

Stručnjakinja otkrila ispravan način nošenja dolčevita: Ovako ćete izgledati besprijekorno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije