Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo

Pitali smo Hrvate što za njih znači pojam prave ljubavi. Evo jesu li romantični i koji nas je odgovor posebno oduševio

romantika
Shutterstock
14.02.2024.
u 09:20

Kreativni zadatak bio je opisati pojam prave ljubavi, zapratiti Facebook stranicu Drinks.hr i pokloniti sebi ili dragoj osobi illy Iperespresso X7.1 aparat za kavu Pink edition, 2 pakiranja illy Iperespresso Classico kapsula i 2 illy Cappucino šalice i tanjurića.

Mjesec ljubavi stigao je do vrhunca jer stiglo nam je Valentinovo, za mnoge najromantičniji dan u godini, kada čak i oni koji zaziru od romantike imaju svoj as u rukavu, romantičnu gestu kojom će iznenaditi dragu osobu. Svatko od nas ljubav poima na svoj način. Za neke je ljubav romantični izlet i dugačka šetnja prirodom, za neke tri slatke riječi “Ja te volim”, dok je za neke ljubav jutarnja šalica kave koju ispijaju u društvu svoje bolje polovice.

Kako god definirali ljubav, riječ je o univerzalnom jeziku koji nas spaja, ne poznaje granice i barijere. A kada joj dodamo i dozu kreativnosti, stižu nam romantični odgovori na pitanje što za vas znači pojam ljubav? Drinks.hr postavio je kreativni zadatak čitateljima Večernjeg lista na koji je pristiglo više od 400 odgovora. Iako je izbor bio težak, jer brojni od vas su pokazali svoju romantičnu stranu, posebno nas je oduševio odgovor dobitnice Maje Koluder:

 "Prava ljubav, ah, to je kao miris svježe mljevene kave ujutro, koji me odvede na putovanje kroz vlastite uspomene i snove. Dopustite mi da vam ispričam… Za mene, prava ljubav je poput onih jutara kada se probudim uz miris kave koji me podigne i razbudi, ali istovremeno umiri dušu, poput nježnog dodira. To je poput onih trenutaka kada pogledam u oči voljene osobe, majke, brata, prijatelja i cijeli svijet stane, kao da je vrijeme odlučilo zastati kako bih mogla osjetiti puninu tog trenutka.

Prava ljubav nije samo u slatkim riječima ili velikim gestama, već u malim, svakodnevnim činima pažnje. To je kada moj partner, znajući koliko volim jutarnju kavu, ustane prije mene i pripremi je točno onako kako volim, s malo mlijeka i puno ljubavi. Taj jednostavan čin postaje simbol naše međusobne brige i pažnje, podsjećajući me svakodnevno koliko sam voljena i cijenjena.

Ljubav je, kao i šalica dobre kave – osvježavajuća, daje osjećaj topline i pripadnosti te snagu za svaki novi dan."

Sadržaj nastao u suradnji s Drinks.hr. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije