Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Piling za blistavu, čistu i zategnutu kožu

Peeling Murad
PR
Autor
PR članak
14.12.2011.
u 08:00

Na pitanja odgovora liječnica Murad Centra, Haina Peto-Radiković.

Što je piling ili eksfolijacija?
Eksfolijacija ili piling je uklanjanje mrtvih stanica rožnatog sloja kože. Koža svakodnevno stvara rožnati sloj na svojoj površini , međutim kad se on previše zadeblja, koža se čini tamnom, grubom , suhom i bez sjaja. Eksfolijacijom uklanjamo suvišni rožnati sloj i otkrivamo svježu, glatku i ujednačenu kožu. Time se  potiče izmjenu stanica i zato se koristi u anti-aging tretmanima , ali i kod masnih  koža sklonim aknama.

MURAD SkinResearch Laboratories Inc., inovator u istraživanju i razvoju glikolne  kiseline (AHA), konstantno ide ispred svog vremena donoseći najnovija dostignuća na području dermokozmetike.

Prije pilinga
Piling se može raditi na svim tipovima kože dok se kod osjetljivih koža preporučaju blaže kiseline. Također se ne preporuča  za vrijeme tretmana laserom ili mikrodermabarazijom radi mogućih iritacija. Priprema za bolje prodiranje  glikolnog pilinga je pripremna otopina Prepping Solution koja sadrži salicilnu kiselinu, a temeljito uklanja mrtve stanice i masnoću.

3 tipa pilinga dr. Murada

AHA RapidExfoliator®Facial -GLIKOLNA KISELINA
AHA RapidExfoliator dolazi u tri jačine glikolne kiseline. Anti-aging tretman lica maksimalno eksfolira, izglađuje bore lica te skida površinski mrtvi sloj kože da bi se otkrila čišća, jednolika i glatka koža. Piling glikolnom kiselinom može se raditi i na koži tijela
sklonoj aknama (leđa, ramena). Glikolnom kiselinom također uklanjamo pigmentacije nastale od sunca, u kombinaciji sa tretmanom C-vitaminom. Zbog zdrave izmjene stanica koju piling potiče, smanjuju se i ožiljci nastali od akni. Ekstrakt nara djeluje kao antioksidans i bori se protiv štete koju nanose slobodni radikali. Lecitin jača stanične membrane i održava kožu hidratiziranom.

ILLUMINATING Peel IP5®ILUMINIRAJUĆI PILING
Intenzivna snaga nježnog pilinga sa bio-peptidom “Immuno-SkinComplex„okidačem za obranu organizma od agresora koji pojačava staničnu aktivnost i imunitet. Sadrži različite sastojke za eksfolijaciju i ujednačavanje tona kože (glikolna, mliječna, salicilna kiselina) koji omogućavaju prodiranje mikro- infuzije snažnih antioksidansa: ekstrakta cvijeta indijskog fikusa i hidroliziranog ekstrakta lista mirte. Natrijev hijaluronat intenzivno hidratizira i “puni“  bore. U tretman je uključen Eye Lift Concentrate koji potiče cirkulaciju i posvjetljuje tamne krugove oko očiju te CoolingRecoveryMask , maska za lice poslije pilinga. Tretman učvršćuje kožu do 75 % u samo 15 minuta.Već nakon jednog tretmana vidljiva je bitno mlađa, glatka i blistavija koža.

IntensiveWrinkleReducer®RapidPeel
PILING ZA INTENZIVNU REDUKCIJU BORA
IntensiveWrinkleReducer®RapidPeel je napredni anti-aging tretman koji dokazano smanjuje pojavu bora, učvršćuje kožu i pruža joj dubinsku hidrataciju pomoću mikrosfera hijaluronske kiseline. Piling je predviđen za probleme kože kao što su genetsko starenje,bore i brazde, opuštena koža, a najbrži je nekirurški put do glatke i zategnute kože. U ovom tretmanu je Muradova najnovija inovacija – DurianCellReform™ spoj azijskog voća Durian i glikolne kiseline.

Nakon pilinga
Zbog osjetljivosti kože nakon pilinga, stavlja se smirujuća maska i hidratantna krema sa zaštitnim faktorom koja ovisi o samom tipu kože. Učinak pilinga najbolje se vidi nakon  4-10 tretmana(ovisno o problemu kože i tipu pilinga).

MEDICINSKO-KOZMETIČKI CENTAR “MURAD„
01/4666-473
MEDVEDGRADSKA 1c, ZAGREB

Želite prijaviti greške?