Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbanje

Pilates, aerobika ili teretana? Za trening od 200 do 800 kuna

'Woman running on beach'
'Jupiterimages'
23.05.2013.
u 08:00

Najjeftinije ćete proći vježbajući u grupi ili samostalno u teretani za mjesečno u prosjeku od 200 do 300 kn

Na vitko, čvrsto i skladno tijelo možete zaboraviti bez vježbanja. Ni jedna dijeta, ako nije uključeno vježbanje, neće polučiti odlične rezultate.

Brojni nutricionisti i drugi stručnjaci upozoravaju na važnost kretanja i fizičke aktivnosti, i to svakodnevno, a ne samo ako želite smršaviti i dovesti tijelo u red.

U grupi ili sam?

Zato smo odlučili provjeriti kako se kreću cijene i što se sve nudi u teretanama i studijima za vježbanje.

Ovo je ujedno idealna prilika da počnete vježbati prije skidanja u kupaće kostime, a činjenica da se morate na plaži pokazati sa znatno manje odjeće velik je poticaj za rad na vlastitom tijelu.

Kako ćete to učiniti?

Mogućnosti je doista nebrojeno, od klasičnih i već svima poznatih grupnih vježbi poput aerobike i pilatesa do vježbanja u teretani na spravama, plivanja ili nešto drugačijeg medicinskog fitnessa, popularnog power platea i posebnih tretmana koje osmišljavaju studiji za vježbanje.

Tako možete uživati u, primjerice, Flo Dance Fitnessu – programu iz studija Thalia koji je spoj pilatesa, joge, vježbi snage i plesa. U studijima za vježbanje mogu se pronaći i razne akcije te popusti pa, primjerice, centar za grupne i fitness-programe La studio za upis jednog tečaja u svibnju drugi dobivate gratis, a isto tako trenirati sve programe možete mjesečno za 299 kuna.

Razni programi vježbanja poput aerobike, pilatesa ili joge u prosjeku koštaju oko 200 do 300 kuna mjesečno za dva treninga tjedno.

Teretana za samostalne

Volite li ples i odlučite li se pak za učinkovitu i živahnu zumbu, koja je inspirirana latino plesovima, cijena je mjesečno od 250 kuna za dva treninga tjedno.

Ako ste samostalniji tip i možete se natjerati na rad bez trenera i grupne podrške, tada je teretana idealno mjesto za vas, a mjesečna članarina obično je od 200 do 300 kuna, ovisno o lokaciji i opremljenosti teretane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije