Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
alkoholizam?

Pijete više no ikad? Kriva je recesija!

alkohol
Vjeran Žganec Rogulja
13.10.2010.
u 12:26

U recesiji je prodaja alkohola porasla 20 posto.

Prigovaraju vam da ste počeli previše piti? Govore vam da imate problema s alkoholom? Recite im da ne brinu, za sve je kriva recesija. A možete dodati i da za to imate znanstvenu potvrdu. Naime, američko Nacionalno vijeće za zlouporabu alkohola i droga objavilo je rezultate prema kojima je prodaja alkohola porasla 20 posto tijekom recesije.

Osim toga, otkako je recesija ''na snazi'', ljudi piju gotovo dvostruko više, i to u kafićima. Cijena alkohola, čini se, ipak nije problem.

No, veći problem predstavljaju osobe koje piju same, jer, naime, depresija koju može izazvati nedostatak novca (te tako neizravno i recesija) zajedno s osamljenošću i alkoholom, mogu predstavljati početak pravog problema s alkoholizmom.

Dakle, ne piti alkohol može ujedno biti rješenje vašeg problema, ali i ušteda, pa razmislite. Jer recesiji se još ne vidi kraj.

Ključne riječi

Komentara 3

TI
Tisikomunjara
13:40 13.10.2010.

Da baš.Svaka je isprika dobra .

AU
autoritet
14:52 13.10.2010.

Prije koji mjesec pisali ste da se manje pije u recesiji... Hmmm http://www.vecernji.hr/biznis/mala-zemlja-veliki-vinski-biznis-svjetskim-trzistima-clanak-115162

OB
-obrisani-
11:01 25.10.2010.

Izgovori..pusti izgovori..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije