Pijete malo jabučnog octa svaki dan za svoje zdravlje? Evo kako si time možete naškoditi
Jabučni ocat sadrži octenu kiselinu koja pomaže uravnotežiti PH vrijednosti u organizmu, no može oštetiti zubnu caklinu i jednjak.
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
OVAJ ČLANAK KAO DA JE PIAO ŠEF MARKETINGA FABRIKE OCTA. NAIME, NABROJANI SU MINERALI, VITAMINI, PEKTINI, FLAVONOIDI ITD. KOJI JABUČNI OCAT ČINE KOTRISNIM ZA ZDRAVLJE. A ŠTA JE SA JABUKAMA? Sve ove tvari u ocat dolaze iz jabuke, uz napomenuu da su u octu višestruko razrijeđene sa vodom. U jabuci nema sirčetne kiseline koja i nije neki lijek. Prema tome , jedite jabuke i ne dozvolite da vas alternativni prevaranti muljaju.