Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACITE VIJAGRU

Pijenje vode poboljšava seksualni život

06.02.2009.
u 16:15

Vruć i uzbudljiv seks gotovo uvijek izaziva žeđ, a poslije i umor. No, pijenje dovoljne količine vode povećat će vašu izdržljivost za više akcije u krevetu. Razne studije pokazale su da je pijenje vode izuzetno važno za nadvladavanje umora u krevetu te može pomoći tisućama ljubavnika koji jednostavno ne mogu dugo držati otvorene oči.

- Pijenjem vode nećete pomoći samo svojem seksualnom životu, već će to biti jedna odlična i zdrava stvar koju ćete uvesti u život - kažu sručnjaci s fakulteta JohnsHopkins dodajući kako uzimanje vode uz pravilnu prehranu i vježbanje pomaže u sprečavanju kardiovaskularnih bolesti.

Zanimljivo je da kardiovaskularne bolesti idu ruku pod ruku s problemima koje muškarci imaju u krevetu. I upravo pijenje vode pomaže u reguliranju krvnog tlaka i krvotoka, što su bitni faktori za erekciju.

Hidratacija pomaže i ženama da poboljšaju svoj seksualni život, kazao je dr. Colin Wilson, objašnjavajući da voda pospješuje vlažnost mukoznih membrana, zatim poboljšava kardiovaskularni sustav te urinarni trakt održava zdravim. Stoga, radije zamijenite šampanjac i čokoladu vodom i budite spremni za duge vatrene noći.

(P.S.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije