Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

P&G uručio ček HOO-u u sklopu projekta 'Hvala ti mama'

P&G
14.03.2014.
u 10:00

Svaka potpora koja će nam omogućiti da se lakše bavimo sportom, dobrodošla je. Sretni smo što se imamo priliku baviti sportom, a uz P&G-ovu potporu bit će nam još lakše, rekla je Matea Knežević

U ime P&G-a, Antonija Svirčić uručila je ček dopredsjednici HOO-a, Morani Paliković Gruden, u iznosu od 304.720,00 kn, koji će mladim sportašima omogućiti da se još lakše posvete svojim budućim sportskim uspjesima.

Naime, mladi sportaši imaju razloga za veselje jer će HOO sredstva prikupljena u sklopu P&G-ove kampanje „Hvala ti mama“ utrošiti na njihove pripreme i natjecanja, korištenje sportskih objekta, kao i na sportsku opremu i rekvizite, razna testiranja, zdravstvenu skrb, vitamine i dopunsku prehranu te zdravstveno osiguranje.

- Većina danas uspješnih sportaša svoj je put započela u malim školskim dvoranama i lokalnim klubovima, a upravo te male dvorane, mali klubovi i pojedinci trebaju najveću podršku i brigu šire zajednice. HOO kroz svoje razvojne programe sustavno prati mlade talentirane sportaše, a ulaganjem u njih mi ne ulažemo samo u sport, već pružamo podršku njihovim obiteljima dok djeci omogućavamo da se bave sportom, istaknula je Morana Paliković Gruden.

- Svaka potpora koja će nam omogućiti da se lakše bavimo sportom, dobrodošla je. Sretni smo što se imamo priliku baviti sportom, a uz P&G-ovu potporu bit će nam još lakše, rekla je Matea Knežević, mlada taekwondo sportašica.

Pomažu i građani

Suradnja P&G-a i HOO-a odvija se već drugu godinu i osim prikupljanja sredstava za buduće vrhunske sportaše, ovim projektom željelo se ukazati na važnost bavljenja sportom već od najranije dobi jer ono pozitivno utječe na zdravlje, tjelesni razvoj, razvoj osobina i vještina kod djeteta, te na usvajanje motoričkih znanja i dostignuća. Važnost ovog projekta prepoznali su i brojni građani koji su kupnjom P&G-ovih proizvoda direktno doprinijeli prikupljanju sredstava za mlade sportaše.

Ove godine dodatnu vrijednost cijelom projektu dale su i ambasadorice projekta Janica i Marica Kostelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije