Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI DA JE ZDRAVA

VIDEO 'Ovo je šokantno! Učinite nešto, ona umire pred kamerama!'

Anoreksija
Foto: Youtube Screenshot
1/9
29.10.2016.
u 10:59

Pogled na njenu sićušnu figuru zaista je šokantan.

Eugenia Cooney 22-godišnja je video-blogerica koja svojom zabrinjavajućom mršavosti sablažnjava većinu svojih milijun fanova i pratitelja.

Upravo oni pokrenuli su peticiju kojom traže od YouTube-a da uklone njen kanal zbog promicanja anoreksije, a Eugeniji savjetuju da smjesta potraži pomoć jer izgleda kao 'da joj je ostala još godina dana života'.

Iako Eugenia tvrdi kako nikada nije savjetovala skidanje težine ili poticala ljude da izgledaju poput nje, suočava se sa bijesom mnogih. Ona sama tvrdi kako su neki čak odlučili slati prijeteća pisma njenim bližnjima.

No pogled na njenu sićušnu figuru zaista je šokantan. Mnogi pratitelji upozoravaju kako se njen izgled drastično mijenja iz godine u godine jer je prije ipak imala 'nešto mesa na kostima', a sada je sve mršavija. Jedan je pratitelj čak primijetio kako više nema ni snage u glasu i očajnički joj pokušava dokazati da mora smjesta u bolnicu.

Iako se mnogo ljudi prijavilo za petciju, čini se kako je ona uklonjena, prenosi Daily Mail.

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

>> Jela je samo 39 kalorija na dan, a onda se dogodilo ovo...

Komentara 6

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:57 29.10.2016.

strašno izgleda!

LA
Larsen
22:49 29.10.2016.

Užas. Jadna. Potrebna joj je, hitno, pomoć.

KN
knezevic3d
23:53 29.10.2016.

neda gledat u sebe ...jedi djete drago jedi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije