Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni su

Pet supruga, 24 djece i samo jedan muškarac: Pogledajte kako izgleda poligamni brak

Facebook/Brad And Wives
30.10.2020.
u 10:30

Cijeli jedan dan strogo je uvjetovan rasporedom koji određuje Brady.

Brady Williams postao je poznat svijetu nakon što je pred televizijskim kamerama otkrio da je u braku s čak pet žena, s kojima  ukupno ima 24 djece. 

S obzirom na to da ih je puno, žive raspoređeni u dvije susjedne kuće. Nekadašnji mormon zadržao je tradiciju poligamije, a tvrdi kako svih pet žena - Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie i Rhondu - vidi kao svoje srodne duše. "Živimo u miru, sreći i nikada nam nije dosadno", rekao je.

Iako je mnogima ovakav način života nezamisliv, u njihovom kraju, Salt Lake Cityju u američkoj državi Utah, dobro je prihvaćen - otprilike 50 do 100 tisuća obitelji ovako živi.

Foto: Facebook/Brad And Wives

Pogledajte video:

Službeno je stupio u brak samo s Paulie, dok s ostalim ženama ima 'duhovne unije'. Svaka od njih odgojena je tako da bude poslušna i uvijek na raspolaganju svojemu suprugu.

Osim što su one jako disciplinirane u svom odnosu prema njemu, u obje kuće vlada strogi raspored. Brady određuje vrijeme koje će provesti u krevetu sa svakom od njih, a obično svakoga dana u podne odlazi drugoj. Takav tempo nije mu naporan te ponosno tvrdi kako je “najsretniji muškarac na svijetu”.

Kako prenosi Mirror, žene su otkrile da među njima ne postoji ljubomora.

Foto: Facebook/Brad And Wives

Svoj život ova neobična obitelj javno je prikazala u čak dvije sezone emisije "My Five Wives", koja se emitirala na jednoj američkoj televiziji.

Foto: Facebook/Brad And Wives

Čitala novine pa otkrila zbog čega se rastala: 'Pa mi smo tada bili u braku'

1/1

Komentara 1

MO
montello
17:48 30.10.2020.

šta je previše previše jew

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije