Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Pet supruga, 24 djece i samo jedan muškarac: Pogledajte kako izgleda poligamni brak

Cijeli jedan dan strogo je uvjetovan rasporedom koji određuje Brady.
30. listopada 2020. u 10:30 1 komentara 2042 prikaza
Foto: Facebook/Brad And Wives

Brady Williams postao je poznat svijetu nakon što je pred televizijskim kamerama otkrio da je u braku s čak pet žena, s kojima  ukupno ima 24 djece. 

S obzirom na to da ih je puno, žive raspoređeni u dvije susjedne kuće. Nekadašnji mormon zadržao je tradiciju poligamije, a tvrdi kako svih pet žena - Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie i Rhondu - vidi kao svoje srodne duše. "Živimo u miru, sreći i nikada nam nije dosadno", rekao je.

Iako je mnogima ovakav način života nezamisliv, u njihovom kraju, Salt Lake Cityju u američkoj državi Utah, dobro je prihvaćen - otprilike 50 do 100 tisuća obitelji ovako živi.

 | Autor : Facebook/Brad And Wives Foto: Facebook/Brad And Wives

Pogledajte video:

Službeno je stupio u brak samo s Paulie, dok s ostalim ženama ima 'duhovne unije'. Svaka od njih odgojena je tako da bude poslušna i uvijek na raspolaganju svojemu suprugu.

Osim što su one jako disciplinirane u svom odnosu prema njemu, u obje kuće vlada strogi raspored. Brady određuje vrijeme koje će provesti u krevetu sa svakom od njih, a obično svakoga dana u podne odlazi drugoj. Takav tempo nije mu naporan te ponosno tvrdi kako je “najsretniji muškarac na svijetu”.

Kako prenosi Mirror, žene su otkrile da među njima ne postoji ljubomora.

 | Autor : Facebook/Brad And Wives Foto: Facebook/Brad And Wives

Svoj život ova neobična obitelj javno je prikazala u čak dvije sezone emisije "My Five Wives", koja se emitirala na jednoj američkoj televiziji.

 | Autor : Facebook/Brad And Wives Foto: Facebook/Brad And Wives

Čitala novine pa otkrila zbog čega se rastala: 'Pa mi smo tada bili u braku'

1 / 1
razvod
Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja Nije tipično U vezi ih je troje: "Naša veza je poput svake druge i želimo je službeno potvrditi brakom"
Ministarstvo uprave, kojem je na čelu Ivan Malenica, pripremilo je odgovor Boži Petrovu koji potpisuje Vlada
EPIDEMIOLOŠKE MJERE
Državni službenici od sutra rade od kuće ili u timovima, no postoji jedna iznimka
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...