Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živjeli!

Parovi koji piju alkohol zajedno – ostaju zajedno i sretniji su!

Par
Thinkstock
12.01.2020.
u 07:00

Već znamo da alkohol u malim količinama smanjuje stres, uništava tremu, ali može pomoći i da skinete višak kilograma (primjerice, tekila)

A sada znanstvenici kažu da će alkohol učiniti vaš brak sretnijim, zdravijim i dugoročnim. Pripazite, ovdje govorimo o malim količinama alkohola, tako da uzmite ovo sa zadrškom. Istraživanje je objavljeno u Journals of Gerontology: Psychology Sciences, a kaže da parovi koji piju alkohol zajedno – ostaju zajedno! Anketa je provedena na 3000 parova koji su u braku u prosjeku 33 godine i zaključili su da sretniji kad oboje piju alkohol, za razliku od situacije kada samo jedan pije.

Nije sve u tome!
Kad jedan partner nije tip od alkohola, to u braku dovodi do raznih problema. Znanstvenici su zaključili da su to češće žene. Naravno, treba naglasiti, ako oboje izbjegavaju alkohol, da imaju zdrav život i zdravu vezu!
– Nismo sigurni zašto se ovo događa – kaže autorica istraživanja dr. Kira Birditt, ali naglašava, ležerne i zabavne aktivnosti uvijek su poželjne u braku, pa je možda u tome ključ!

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete:

 

Ključne riječi

Komentara 1

CO
coolman
19:35 12.01.2020.

" Kak taubeka dva, mi sretni smo bili, z jednega peharčeka, vinček smo pili"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije