Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slijedili su tradiciju

Par imao luksuzno vjenčanje u avionu: ‘Bilo je nevjerojatno!’

YouTube/The Brew News
09.12.2023.
u 16:26

Luksuzni zrakoplov prevozio je više od 300 uzvanika na trosatnoj proslavi

Srednjoškolske ljubavi Vidhi Popley i Hridesh Sainani vjenčali su se u Boeingu 747 prošlog tjedna. Njihovo uzbudljivo vjenčanje razmatra se za Guinnessov svjetski rekord za prvo vjenčanje u zrakoplovu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. “Ovo je moj nastavak mog vjenčanja u zraku. Moje vjenčanje je bilo 1994. Ovo je za moju kćer, dar njezina oca”, rekao je mladenkin otac Dilip Popley. 

Dilip je oduvijek sanjao da se Vidhi vjenča u zrakoplovu, baš kao što je to učinio sa svojom suprugom, Sunitom, na letu Air India 18. listopada 1994. Tvrde da su postavili rekord vjenčanja u zrakoplovu u Indiji, piše NY Post. 

“Nikad to nisam mogao zamisliti. Nisam bio tamo na vjenčanju svojih roditelja, a oni su ponovno napravili nešto ovakvo za nas,” rekao je Vidhi. Čini se da novac nije bio problem za obitelj Popley, koja je poznata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Indiji po svom popularnom biznisu s nakitom.

“Nebo je granica potrošnje za vjenčanja u Dubaiju,” rekao je organizator vjenčanja para, Chimoo Acharya. “Sve ovisi o broju ljudi i budžetu obitelji. Vjenčanja poput Popleyja koštaju oko 1,6 do 1,9 milijuna dolara." U trominutnom videu objavljenom na YouTube kanalu Brew News, obitelj i prijatelji odjenuli su svoju najformalniju odjeću za zračnu luku kako bi proslavili Popleyjevo i Sainanijevo vjenčanje 24. studenog. Par je svečano ušao u crvenom Ferrariju s pratnjom.

VEZANI ČLANCI:

Luksuzni zrakoplov prevozio je više od 300 uzvanika na trosatnoj proslavi, koja je trajala od Jetexovog privatnog terminala u Dubaiju do Omana. Gosti su se ukrcali u zrakoplov za iskustvo koje nadilazi prvu klasu. Sjedala su bila ukrašena cvjetnim tkaninama, vijenci su visjeli iznad prozora, svirala je glazba, a prisutni su se slobodno kretali po kabini.

Kako bi organizirao tako složeno vjenčanje, planer vjenčanja para proveo je 12 mjeseci ispunjavajući dokumentaciju kako bi osigurao da let nema kašnjenja. Zapečatili su svoju ljubav na nekonvencionalan način, ali slijedili su tradiciju Sikha prilikom razmjene zavjeta. “Sada nosim očev san na drugu razinu”, rekla je mladenka. “Nadam se da će nam za brak mog budućeg sina tehnologija omogućiti nešto veće, kao što je brak u svemiru.”

Mladoženja u viralnom videu pročitao zavjete kakve vjerojatno ni jedna mladenka ne bi htjela čuti! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije