Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neka bude svježe

Panasonicov polagani sokovnik čuva najbolje sastojke voća

Panasonicov polagani sokovnik čuva najbolje sastojke voća
Foto: Promo
1/2
29.11.2017.
u 14:13

Panasonicov sokovnik MJ-L600 polaganim okretanjem cijedi voće, ne uništavajući hranjive tvari, a može prirediti sokove i iz smrznutog voća – što ga čini savršenim za osvježavajuće i zdrave napitke koji zadržavaju više vitamina C i drugih hranjivih tvari

Nadahnut japanskim pristupom okusu i kuhanju u društvu, Panasonic je projektirao rješenja koja nadahnjuju doživljaj prave hrane. Novi Panasonicov spori sokovnik MJ-L600 pravi je užitak koristiti – kompaktan, tih i jednostavan za rukovanje i čišćenje. Nagradite sebe i svoju obitelj zdravim sokovima i smrznutim desertima uz ovaj inovativni uređaj.

Vijak ugrađen u ovaj sokovnik okreće se polako, brzinom od 45 okretaja u minuti, i tako cijedi sastojke umjesto da ih reže pa se hranjive tvari ne uništavaju toplinom nastalom trenjem.

Foto: Promo
To je vrlo učinkovit način čuvanja hranjivih tvari i u finalnom napitku koji zadržava više vitamina C i drugih nutrijenata od standardnog sokovnika. Za razliku od sokova pripravljenih sokovnicima velike brzine, sokovi pripremljeni ovim uređajem ostaju konzistentni i ne razdvajaju se na vodu i voćni dio. Prirodni okus je tako i nakon nekog vremena sačuvan, a sok ostaje hranjiv i zadržava svoj atraktivan, prirodan izgled.

Dizajnirano s namjerom da se uklopi u bilo koji dekor, minimalističko kućište koje se lako čisti također predstavlja pravi dodatak zdravom stilu života. Svi dodaci mogu se sigurno prati i u stroju za pranje posuđa. Dok radi, uređaj je vrlo tih pa ćete izuzetne napitke i deserte moći pripremiti i bez uznemiravanja gostiju ili ukućana.

Poseban nastavak za smoothieje ima veće otvore i omogućuje pripremu kremastih smoothieja kao i hladnih umaka i juha.

S ledenim nastavkom ovog modela koji se koristi u pripremi hrane i pića poput sladoleda, gelata i zaleđenih koktela, do izražaja može doći i vaša kreativnost. Kakav god bio vaš životni stil, od sad možete jednostavno pripremiti hranjivo bogate sokove i hranu uz pomoć ovog sofisticiranog uređaja te tako učiniti cijeđenje voća i povrća dijelom vaše svakodnevne rutine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije