Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rujana Lukač:

'Ovu Novu godinu dočekat ću na Baliju u svojoj 'drugoj' kući'

Rujana Lukač
Foto: Privatna arhiva
1/4
22.11.2016.
u 14:01

Rujana je dosada posjetila 15 različitih svjetskih destinacija u kojima je odsjedala besplatno.

Da je doček Nove godine jedan od događaja koji zahtjeva poseban status potvrdila nam je i Rujana Lukač, koja će Silvestrovo dočekati na Baliju u svojoj kako to kaže “drugoj kući”.

“Kažem druga kuća jer se zaista osjećam kao da imam nekretnine po svijetu jer u njima boravim besplatno preko portala HomeExchange.com, " s oduševljenjem nam prepričava Rujana.

Pored toga što vodi predstavništvo za cijelu Adriatic regiju za ovaj svjetski poznati portal gdje zamjenom vaše nekretnine s nekom drugom nekretninom u svijetu ostvarujete besplatan smještaj, Rujana je dosada posjetila 15 različitih svjetskih destinacija u kojima je odsjedala besplatno.Posebno je veseli novi program HomeExchangea pod nazivom “Passport “koji je odnedavno dostupan svima koji se učlane na stranicu.

“S novim programom koji se zove “Passport” omogućen je članovima pristup svim nekretninama na način da se ne mora više zamjena dogoditi obostrano odnosno zamjena ne mora biti 1 na 1 kao što je to dosada bila praksa. Programom Passport uvode se jednosmjerne, nerecipročne razmjene na zahtjev članova portala, uz zadržavanje već dokazano uspješnog koncepta recipročnih razmjena.

Foto: zvonimir ferina

“Članovi odsad mogu birati odredišta u koja žele putovati nakon što ugoste članove koji sudjeluju u programu Passport. Iskustvo razmjene učinili smo jednostavnim i intuitivnim tako da svi od toga imaju koristi”, objašnjava Jim Pickell, predsjednik portala HomeExchange.

„Naši članovi koji žive na Havajima sanjaju o putovanju u Pariz, ali Havaji ponekad nisu prvi odabir Parižana koji možda maštaju o New Yorku. Razmišljali smo kako da ispunimo želje svih članova pa smo osmislili program Passport”.

>>Zamjena: Za stan u Španskom može se i u Tajland ili Kaliforniju

Komentara 4

Avatar Honduras
Honduras
17:00 22.11.2016.

hahahaha - ovo je za samo za naivnu dječicu... za boravak na baliju ili bilo kojem udaljenom mjestu najskuplja stavka je - prijevoz. a spavanje se na većini mjesta tipa balija može naći za 20$. i to sasvim pristojno. ovakve smiješne "besplatne" boravke nudi se već 50 godina - samo pod raznim imenima - time sharing i slično... ali uvijek se "zaboravi" napomenuti cijena avio karte. ako imam 800-1000$ za avion, nekako ću skupiti još 200$ za smještaj...

BL
bottom_line
16:54 22.11.2016.

šta će tamo, tamo su samo balije.

ST
stjepanovic
05:43 23.11.2016.

Najbolje mjesto za snimat pornice. .kao I Bora Bora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije