Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dmBio

Ovog vikenda - pravac prva velika zelena površina

dmBio
PR FOTO
04.05.2016.
u 09:00

Priroda oko nas se već se neko vrijeme budi, a mi joj se zbog raznih obaveza i izlizanih izlika odbijamo ili ne stignemo pridružiti. Dolaskom toplijeg vremena više nema izlika, povedite supruga, partnericu, dijete, majku, prijateljice i pravac prva velika zelena površina. Nakon ugodno provedenog vremena okruženi najdražima uz aktivnosti u prirodi osjećat ćete se bolje, svježije i spremnije na nove obveze.

Prvo pripremite košaru za piknik u koju ćete posegnuti za vrijeme odmora od brojnih aktivnosti koje ćete raditi na vašem pikniku. Nije vam potrebno puno, već zdravo i hranjivo. Sa sobom možete ponijeti dmBio snack od pira ili čips od banane uz koje ćete brzo nadoknaditi izgubljenu energiju. Ne zaboravite nadoknaditi izgubljenu tekućinu uz dmBio sok od grožđa ili uz osvježavajući napitak od kokosa i manga.

Kada se smjestite i upijete tople zrake sunca zaigrajte badminton. Dva ili više reketa i mala pernata loptica priuštit će vam puno zabave i brzog trošenja kalorija. Zaboravite na bodove i natjecanje, već trčite, smijte se i uživajte u prirodi okruženi najdražima. Ono na što ne smijete zaboraviti je zaštita od sunčevog zračenja - uz šešir, kapu ili kremu sa odgovarajućim zaštitnim faktorom moći ćete sigurno uživati u suncu.

Izlet u prirodi prava je prilika da svojoj djeci pokažete kako ste vi provodili slobodno vrijeme. Pokažite im kako ste preskakali vijaču, vrtjeli hula hop te ih zaigrajte gumi – gumi. Osim što ćete im usaditi zdrave navike i potaknuti ih na fizičku aktivnost, vratit ćete se u djetinjstvo i prisjetiti se prvih ljubavi, poljubaca i starih prijatelja.

Ako volite druženje i sportske aktivnosti u prirodi, svakako u svom kalendaru rezervirajte 11. lipnja, kada će se na Bundeku održati dm ženska utrka i babybonus utrka za djecu do šest godina. Više informacija o tome kako možete sudjelovati potražite ovdje

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije