Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Ovo su TOP 3 hit frizure za proljeće

Frizura
Foto: Jure Perišić
1/2
06.04.2015.
u 17:00

Trend za proljeće diktira oblikovanje i stilziranje kose koje je voluminozno, atraktivno i ženstveno ili je pak strukturiran, elegantan i nježan.

Nakon što su diljem svjetskih metropola, uključujući i hrvatsku, završili tjedni mode koje smo s iščekivanjem popratili, sjajna stilistica kose, Katica Topčić, za portal Fashion.hr otkrila je koji trendovi tresu svijet kose.

Ovo proljeće obilježava povratak retro izgledu kose, točnije 1960-ima i 1970-ima, no izgled kose je mnogo sofisticiraniji i u pravilu uvijek ima moderni obrat koji kosi daje zanimljivost, teksturu ili finiš kakav ranije nismo mogli vidjeti.

Trend za proljeće diktira oblikovanje i stilziranje kose koje je voluminozno, atraktivno i ženstveno ili je pak strukturiran, elegantan i nježan.

Mokri izgled kose je također dominirao modnim pistama ove godine.

Koje su to TOP 3 frizure otkrijte u članku na portalu Fashion.hr

>>10 savjeta za kosu kakvu ste oduvijek željeli

>>'U Hrvatskoj moraš biti kreativan kako bi preživio'

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
13:50 09.04.2015.

a gdje je treća frizura??? ovdje su samo dvije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije