Ovo su neki od najpoznatijih mitova o hrani. Doznajte što je istina
Prije nekoliko godina njemački znanstvenici otkrili su da se za vrijeme pečenja u kruhu stvara nova vrsta antikancerogenog antioksidansa, kojeg u kori ima mnogo više nego u sredini.
Komentari 3
mislim da sam ja onaj drugi,,,
mislim da je propuh u pitanju ,previše otvorenih rupa je u igri
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
ovdje je netko lud ,ili lud jebe zbunjenoga,samo nastavite