Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možete se ozlijediti

Ovo su najopasnije poze za seks, pazite kako ih izvodite!

seks
Thinkstock
16.09.2017.
u 20:34

Unatoč tome što je muškarci obožavaju, pseća poza može biti poprilično opasna jer muškarac penisom može udariti u kosti zdjelice žene i tako se ozlijediti

Iako su jedne od najuobičajenijih poza za vođenje ljubavi, misionarska poza, pseća i ona u kojoj je žena gore zapravo su i najopasnije poze u seksu.

U istraživanju koje je objavljeno u Međunarodnom časopisu o istraživanju impotencije, doktori su analizirali pozicije u seksu i otkrili koje su najopasnije za muškarce.

Istraživanje je otkrilo kako je pseća poza najopasnija jer je u čak 41 posto zabilježenih slučajeva frakture penisa došlo upravo u toj pozi.

Do iste ozlijede došlo je u 25 posto slučajeva tijekom misionarske poze, dok je poza u kojoj je žena na vrhu na trećem mjestu popisa najopasnijih.

Unatoč tome što je muškarci obožavaju, pseća poza može biti poprilično opasna jer muškarac penisom može udariti u kosti zdjelice žene i tako se ozlijediti. 

– Tu pozu smatramo najopasnijom pogotovo ako se izvodi na rubu kreveta. U trenutku možete pasti s kreveta i zaraditi bol kakvu još niste osjetili. Bitno je čvrsto stajati na nogama i držati kukove žene kako do takvih nezgoda ne bi dolazilo. Sigurnije je tu pozu 'odraditi' na podu nego na krevetu – savjetuje seksualna stručnjakinja Tracey Cox.

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
10:25 17.09.2017.

onda doggy style je opasan

BR
BrkoGoran
09:29 17.09.2017.

do suza?

IL
ilijan
21:46 16.09.2017.

Zguza, zguza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije