Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicija
Povratak na članak

Ovo je originalni recept za samoborske kremšnite: Evo u čemu je glavna tajna pripreme

Treba znati točno koliko dugo miksati smjesu, ako predugo ostane na vatri, postaje gušća i to onda nije samoborska kremšnita. Pravilno pripremljena krema po gustoći je slična svježem pudingu, a za to je potrebno između 12 i 15 minuta žustrog miješanja pjenjačom, otkriva Ivančica Vitko, iskusna majstorica zanata iz slastičarnice "U prolazu"

Komentari 13

Avatar Moxa
Moxa
10:18 16.01.2022.

Nešto je sigurno namjerno ispušteno! Što je ok, ne vjerujem da bi ga samo tako dali.

VL
VO
vorda400
10:23 24.01.2022.

Općenito mi je to zadnji kolač koji jedem u slasticama a ove tople samoborske sam jeo jednom i nikad više

VL
MV
Misl@v
08:35 17.01.2022.

Davno sam ih probao. Jedne od gorih (brašnaste, tople). Nikad više.

VL
ZS
zspanco
00:59 17.01.2022.

Ovo na slici su dreknikaj kremšnite, a ne samoborske. Krema je žućkasta sa žutim kvrgicama što upućuje na lošu izradu.

VL
DA
damir964
11:49 16.01.2022.

Daleko najlošije kremšnite koje sam ikad probao. Nažalost većini zagrebčanaca uz malo marketinga može se svašta prodati

VL
CA
cavecanem
15:53 16.01.2022.

Najbolje su kod Ćamila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.