Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pospremanje plahti

Ovo je ispravan način kako pospremiti čiste plahte, a da se ne zgužvaju

Pospremanje kreveta
Thinkstock
16.02.2023.
u 09:30

Ako tražite način da složite svoje plahte, umjesto da ih jednostavno bacite pod krevet bez razmišljanja, jedan guru za čišćenje ima isprobanu metodu.

Mrzite li kad vam se čiste, pospremljene plahte zgužvaju u ormaru? Ne morate više očajavati jer jedan je muškarac pronašao način kako pospremiti plahte da se nikada ne zgužvaju. Dustin Hadley, koji na Instagramu objavljuje kao @that40yearguy, podijelio je trik s kojim pokazuje kako pravilno složiti plahte kako bi izgledale lijepo i svježe, prenosi Mirror.

Ne može jednostavnije: Pošpricajte odjeću s ovim i više nećete morati glačati

Pospremanje kreveta
1/6

Dustin je svoj video započeo tako što je položio plahtu ravno na svoj krevet prije nego što je uhvatio dva donja kuta i ugurao ih u gornje. Zatim je presavio plahtu trećinu puta od dna prema sredini. Daljnja strana je zatim presavijena u sredinu, ponavljajući postupak na drugoj strani. Zatim je sve presavio u sredinu kako bi plahta bila tanja, ponovno ju je presavio dvaput i glasno se nasmijao koliko je to jednostavno, umjesto da ih je 'umotao' kao što je to prije radio.

Ljudi su u komentarima bili oduševljeni ovim načinom pospremanja pa je tako netko napisao: "Siguran sam da se tvojoj ženi sviđa kada isprobavaš ove životne trikove, pomaže u kući", dok se drugi našalio: “To je zdrav razum”.

Omekšajte posteljinu i vratite joj prvobitni izgled: Dodajte ova dva proizvoda u pranje!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije