Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jer oni znaju...

6 stvari koje bi žene trebale naučiti od muškaraca

muškarac i žena
Foto: Shutterstock
14.04.2014.
u 11:07

Život bi bio puno lakši kada bi žene shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu

Žene i muškarci dvije su strane jedne medalje.

Oba spola potpuno su različita, ali evo što muškarci smatraju da bi žene trebale od njih naučiti.

1. Logika

Život bi bio puno lakši kad bi žene shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu. Muškarci svoje odluke donose na osnovi urođene logike, a žene su potpuno nesvjesne toga, piše TOI.

2. Emocije nisu uvijek vidljive

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Žene moraju naučiti da svaka situacija ne zahtijeva izljeve emocija. Suzdržavanje izražavanja emocija u situacijama kada se ne zahtjeva da se one iskažu neće prikazati žene ravnodušnima i tvrdog srca već praktičnima i realnima.

3. Nije sve tako strašno!

Žene žele pokazati da im je stalo, a njihovo ponašanje muškarci shvaćaju previše intenzivno. Žene često pretjerano reagiraju i zbog najmanjih sitnica. Ako od muškaraca nauče kako biti ležernije, uživat će u životu kao nikada prije, smatraju muškarci.

4. Ograničite tračanje

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Istina je da i muškarci tračaju, ali žene bi trebale naučiti da nije svaka situacija podloga za trač. Suzdržite se od ogovaranja i naučite se kontrolirati, poručuju.

5. Smisao za humor

Nisu samo žene te koje traže partnera koji ima smisao za humor. Odlična je to osobina i kod žena pa se nemojte ustručavati, poručuju muškarci.

6. Vratite se u realnost

Žene često žive u svom svijetu mašte i imaju svoja očekivanja od veza i brakova. Naučite prihvatiti stvarnost, poručuju muškarci.

>>10 tajni koje muškarci kriju od svojih boljih polovica

>>Stvari su se promijenile: 8 stvari koje moderna žena želi od muškarca

Komentara 1

GI
gismund
11:23 14.04.2014.

e kad bi žene prihvatile bar pola toga život bi nam svima bio puuuno ugodniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije