Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznato?

10 tajni koje muškarci kriju od svojih boljih polovica

Šaputanje
Foto: Thinkstock
07.04.2014.
u 13:48

Iako muškarci slove kao osobe koje neće zdušno čuvati nečije tajne, ipak ima nekih stvari koje i oni sami kriju od svojih boljih polovica

Koje "tajne" čuvaju muškarci i o čemu ne žele razgovarati sa svojim boljim polovicama, otkrio je za portal WomensHealth Clint Carter.

1. Katkada odmjeravamo druge žene

No, to zapravo i nije neka tajna, zar ne? Čak i udane žene polude kada ugledaju tetovažu Davida Beckhama na torzu, piše Carter. To nam je u prirodi i ne možemo odoljeti tome da pogledamo druge. To ipak ništa ne znači jer i dalje svu pozornost usmjeravamo na osobe pored sebe, kaže Carter.

2. U vezi smo, ali i dalje gledamo pornofilmove

Ne gledamo ih tako često, ali povremeno ih rado pogledamo. Muškarci žele da to bude O. K. njihovim ženama. Zapravo, bili bi još sretniji kada bi ih mogli gledati zajedno.

3. Vole kada njihove izabranice krenu u "ženski izlazak"

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Izjave “Ostavljaš me samoga kod kuće... Zar opet?“ ne bi trebale biti nešto na što bi žene trebale pasti tek tako. Muškarci zapravo vole kada ih se katkada ostavi same. Nije to uopće loša stvar.

4. Izluđuju ih dlake u kupaonici

Da, mrze vidjeti te dlake i ispale vlasi u kupaonici koje žene ostave iza sebe. Ali ne šize zbog toga – znaju da i žene mnogo toga "moraju trpjeti" zbog njihovih loših navika. Da, znaju to.

5. Sretni su kada žene žele pričati o nečemu vrlo bitnom

Iako se može činiti da okreću očima kada žena istrese na stol ozbiljnu tematiku, poput braka, djece, kupnje štenca i slično, no muškarci zapravo vole kada one iniciraju duboke rasprave.

6. Nisu ljubitelji ružičastog ruža na ženinim usnama

Nakon kratkog poljupca s ružem na ženskim usnama, i nakon sat vremena muškarci se ne mogu riješiti osjećaja da imaju taj ruž na svojim usnama.

7. Primjećuju kada drugi muškarci odmjeravaju "njihove komade"

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Oni to vide i svaki put u njima se stvori osjećaj ponosa i ljubomore i aktivira onaj "zaštitni mačizam". Baš svaki put.

8. I oni vole komplimente

Nisu žene jedine koje padaju na komplimente. Vole ih i muškarci. Kada njegova žena izgleda predivno, reći će joj. Kada mu pruži vatromet u krevet, reći će joj i to. Isto to žele čuti i muškarci.

9. Bili su nervozni tijekom prvog seksa u novoj vezi

Naravno, pravili su se frajeri i pokušavali biti „kul“. Ali nisu bili. Duboko u sebi su mislili: Ova žena je prekrasna, nemoj čekati predugo, nemoj proizvoditi čudne zvukove, ne radi blesave face...

10. Da, nekada zaista nisu raspoloženi za SEKS

Istina je.. Ma koliko čudno zvučalo, muškarci nisu uvijek spremni za seks. Ponekad su previše umorni, pod stresom ili neraspoloženi. Ali većina muškaraca neće odbiti seks ako je žena zainteresirana.

>>Evo što prvo muškarac primijeti na vama

>>Nisu svi muškarci redom Casanove. Ovo je 7 najvećih muških strahova

Komentara 1

SA
santiago123
13:59 07.04.2014.

teška glupost i neistina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije