Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto u kinu

Ovo je 5 ljetnih blockbustera koje ne smijete propustiti

filmovi
Foto: Screenshot
1/3
25.07.2015.
u 18:15

Donosimo vam pregled najvećih ljetnih blockbustera koje ne smijete propustiti

Kao i ove godine i ovog ljeta u kino dvoranama diljem Hrvatske očekuje nas veliki filmski hitovi. Bilo da volite komedije, drame, sf ili akciju sigurni smo kako ćete pronaći nešto za sebe. Donosimo vam pregled najvećih ljetnih blockbustera koje ne smijete propustiti.

Terminator Genisys

Legendarni Arnie nije lagao kad je rekao 'I'll be back'. Schwarzenegger se vratio kako bi još jednom zaštitio Sarah Connor u novom nastavku megapopularne franšize čiji je prvi dio u kina došao davne 1984. godine. Ostale uloge tumače Emilia Clarke poznata po ulozi Daenerys te J.K. Simmons koji je ove godine osvojio Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Whiplash'

Ant-Man

Filmovi o superjunacima nikada nisu bili popuplarniji, a ovoga ljeta u kina nam stiže nova Marvelova uzdanica. Ant-Man je naoružan genijalnim odijelom s nevjerojatnom sposobnošću da se njegova snaga proporcionalno povećava smanjivanjem do veličine mrava . Scott Lang mora prihvatiti i naći svog unutarnjeg junaka te pomoći svom mentoru, dr. Hank Pymu, u planiranju pljačke koja će spasiti svijet i buduće generacije. Glavne uloge tumače Paul Rudd, Evangeline Lilly i Hayley Atwell.

Mission Impossible - Rogue Nation

U novom nastavku jedne od najpopularnijih akcijsko-špijunskih franšiza Tom Cruise vraća se ulozi Ethana Hunta koji ovog puta predvodi specijalni tim čiji je zadatak uništiti odmetničku organizaciju Syndicate čiji je glavni cilj uništiti Menđunarodni monetarni fond. Društvo mu prave Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Jeremy Renner i Alec Baldwin

Magic Mike XXL

Channing Tatum s kolegama striperima ovog će ljeta ponovno zavladati kino dvoranama. Tri godine nakon što je na vrhuncu slave napustio striperski život, Mike susreće staru
ekipu koja se sprema oprostiti od svoje vjerne publike u Myrtle Beachu i prirediti posljednju nezaboravnu izvedbu. U ostalim ulogama Joe Manganiello, Matt Bomer, Amber Heard i Elizabeth Banks.

Malci

Megapopularni Malci koji su se proslavili filmom 'Kako je Gru ukrao mjesec' ovog ljeta započinju vlastitu avanturu.

Malci su započeli svoje postojanje kao jednostanični žuti organizmi. Razvijali su se tijekom stoljeća uvijek služeći najgroznijim gospodarima poput T. Rexa i Drakule. No, ni njih nisu uspjeli zadržati. A kad Malci nemaju kome služiti, padnu u tešku depresiju. No, jedan od Malaca po imenu Kevin ima plan. Uz pomoć teenagera i buntovnika Stuarta te simpatičnog malog Boba krenut će u svijet pronaći novog zlog šefa kojeg njegova braća mogu slijediti. Glasove su posudili Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton i mnogi drugi, a za hrvatsku sinkronizaciju pobrinuli su se Renata Sabljak, Luka Peroš, Hrvoje Klobučar, Jasna Bilušić, Borko Perić, Mila Elegeović i Rene Bitorajac.

>> Terminator - Pravi ratnici uvijek ustaju kad ih život baci na pod. Rekao sam da ću se vratiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije