Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opustite se

Ovi blagdani drugačiji su nego inače, ali svejedno mogu biti lijepi: Evo što možete raditi čak i ako ste sami

Shutterstock
16.12.2020.
u 15:30

Neka dani budu ispunjeni aktivnostima koje vam stavljaju osmijeh na lice i koji vas ispunjavaju.

Ove godine blagdani definitivno neće biti u onom obliku na koji smo navikli - uz puno prijatelja, s velikom obitelji oko stola, na zabavama... Porast broja zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj utjecao je na to da ove blagdane provedemo u uskom krugu dragih ljudi ili čak sami. Mnogima takva izoliranost jako teško pada, pa stručnjaci kažu da je jako bitno imati na umu da možete preuzeti odgovornost za te osjećaje i napraviti plan s kojim će ovi blagdani, usprkos svemu, biti veseli.

Kako prenosi MBG, prvo bi trebali isplanirati odmor. Možda vam se čini da ste spremni, ali kako ne bi došlo do osjećaja tuge na Božić ili Novu godinu, isplanirajte sve prije. Neka dani budu ispunjeni aktivnostima koje vam stavljaju osmijeh na lice i koji vas ispunjavaju. To ne znači da morate biti u pokretu, možete pogledati neki film, pročitati knjigu, napraviti kupku i opustiti se...

Tko namjerava okititi bor ranije? 😉 Uz ovaj trik lampice vam se više nikada neće zapetljati, a i izgledat će bolje!

Možda će vas ovakvi blagdani natjerati da ostanete kod kuće, ali dobro bi bilo ipak malo izaći u prirodu. Toplo se obucite i izađite u šetnju, razbistrite um i opustite se. Raspoloženje će se sigurno podići.

Svakako odvojite vrijeme kako biste nazvali prijatelje i obitelj. Razdvojenost ne znači da se ne možete vidjeti - videopozivi uvijek su tu.

Iskoristite ove neradne dane da ispečete omiljeni kolač, pročitate knjigu ili pogledate seriju za koje inače nikako ne možete pronaći vrijeme. Pokušajte se maksimalno opustiti i pripremiti za nove stvari koje vas čekaju u 2021.

Zasladi blagdanske trenutke: Fantastični kolači koji su gotovi za manje od sat vremena

1/5

Komentara 1

MO
montello
18:01 16.12.2020.

biti će skromno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije