Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ostavlja bez daha'

Ovaj naš otok proglašen je najljepšim na Mediteranu, slažete li se?

Hvar
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
08.08.2018.
u 18:23

Prvi na listi među sedam mediteranskih otoka našao se Hvar te je iza sebe ostavio poznata svjetska ljetovališta

Ljepši je od Santorinija, Sicilije, ali i Cipra. Tako u tekstu ''7 mediteranskih otoka koji će vas ostaviti bez daha'' tvrdi portal The Discoverer, a riječ je o našem Hvaru.

Prvi na listi među sedam mediteranskih otoka našao se Hvar te je iza sebe ostavio poznata svjetska ljetovališta.

– Zasjenjena Italijom i Grčkom, Hrvatska vam neće odmah iskočiti kao savršeno mjesto za odmor na Mediteranu. No prevarit ćete se ako ne odete tamo. Hvar je lijep, ali i popularan kod ljubitelja tuluma, što ga čini jednim od najzanimljivijih otoka u tom dijelu svijeta – pišu u tekstu i dodaju:

Hvar
1/10

– Oni koji se žele družiti na putovanju, trebali bi otići u Hula Hvar, gdje je zalazak sunca pravi event. To je mjesto na kojem želite ispijati koktele kad sunce zađe. Ako želite izbjeći gužve, uputite se na plažu Robinson, koja se može pohvaliti restoranom i najčistijim morem na Hvaru. Tamo su i cool mjesta za ronjenje na kojima se nalaze olupine, jedna od njih, Paulina, datira još iz 1800-ih.

Druga je na popisu talijanska Sardinija, a slijede Cipar, Sicilija, Korzika, Santorini i Malta.

>> Grace Beverly, atraktivna zvijezda Instagrama, napravila golemu reklamu Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 25

PA
Pajkoslava2
20:56 08.08.2018.

Hvar je prekrasan

Avatar loka
loka
01:23 09.08.2018.

Hvar je zakon.

DU
Deleted user
19:34 08.08.2018.

A na drugom portalu upravo clanak kako razulareni Britanci snimaju neki show na Hvaru. Moze bit lijep koliko hoce, ali sta to vrijedi ako je takva ekipa tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije