Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hot, hot'

Ova poza ne samo da će vas izluditi, nego ćete vam dati i 'manekenski' izgled

Seks
Foto: Shutterstock
27.03.2014.
u 21:00

Budući da nogom djelomično kontrolirate njegove pokrete, možete je spuštati i podizati u skladu s ritmom koji želite postići

Umjesto da provedete pola života na različitim treninzima kako bi dobili manekenske bokove, mi vam predlažemo seksualnu pozu u kojima ćete ih dobiti (barem vizualno)!

Oboje lezite na bok, okrenite se licem jedno prema drugom, a vi prebacite svoje bedro preko njegovog. U ovoj pozi ne samo da ćete pogledom moći pratiti penetraciju već će se oblikovati zavodljiva “šupljina” u dijelu ispod boka. Kada osjetite da ste nadomak orgazma, spojite noge (“stegnite obruč” oko njegovog penisa) radi pojačanog efekta.

Zbog pritiska koji njegovo tijelo radi na vaše, stimulacija klitorisa je maksimalna. Zato podignite nogu i oslonite je listom na njegovo bedro ili njegovu stražnjicu kako biste mu omogućili što bolji pristup klitorisu. Budući da nogom djelomično kontrolirate njegove pokrete, možete je spuštati i podizati u skladu s ritmom koji želite postići.

>>Evo zašto žene glume orgazam!

>>Afrodizijaci ne pale. Povećajte seksualnu želju ovim namirnicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije