Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka 100 dana

Ova beba čeka donora srca, nakon što je transplantaciju ove godine imao i njegov otac

NHS Blood and Transplant
03.12.2019.
u 15:29

Ethan Eaves ima samo devet mjeseci i ovaj će Božić provesti u bolnici dok s obitelji čeka transplantaciju srca

Mališan dolazi iz engleskog Lutona, a srce čeka već 100 dana, tri puta dulje nego odrasla osoba koja hitno treba transplantaciju, piše metro.co.uk

Foto: NHS Blood and Transplant

No, ovo nije jedina stresna situacija kroz koju je obitelj morala proći. Ethanov otac Richard dobio je novo srce u siječnju i sada se nada da će i njegov sin uspjeti. "Emocije se miješaju. Znamo da ako Ethan je dobije srce, umrijet će, a s druge strane, znamo da drugo dijete mora umrijeti kako bi on dobio srce...", rekla je njegova majka Roselelia

Unatoč ovakvim okolnostima, Roselelia kaže kako se obitelj veseli Božiću, ali će biti teško jer Eathan ne može biti doma. 

Foto: NHS Blood and Transplant

- Voljela bi da mu trebam govoriti da ne poteže ukrase s bora ove godine, ali to neće biti tako - rekla je majka, pa dodaje kako bi bilo predivno da nađu donora i tako završe 2019. godinu. 

"Započeli smo godinu s transplantacijom za moga muža i nismo ni sanjali da ćemo morati opet proći kroz to", kazala je 34-godišnja majka. 

1/7

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije