Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno iskustvo

Otpalo joj pola kose: 'Frizerka mi je nanijela kemikalije za ravnanje, pa otišla na pauzu...'

TikTok/ laurajarvie3
06.07.2021.
u 11:30

"Nakon nekog vremena, pola mi je kose ispalo u pramenovima, skupa s korijenom", rekla je djevojka u TikTok videu, no više se, kaže, zbog toga ne živcira.

Laura Jarvie iz Tasmanije, Australija, ispričala je nedavno na TikToku kako je prije dvije godine doslovno ostala bez pola kose: kad je u jedan salon došla kemijski izravnati kosu i dala se u ruke frizerki za koju je vjerovala da je profesionalna...

Ako redovito ravnate kosu, vjerojatno ste čuli za proces kemijskog ravnanja, s kojim kosa i dulje od sedam mjeseci može biti ravna i mekana na dodir.

To je htjela napraviti i Jarvie, a postupak ravnanja je, kaže, izgledao 'normalno' dok frizerka nije odlučila napraviti pauzu za ručak - i zaboravila na kemikalije na njenoj glavi! 

@laurajarvie3

##fyp ##wakinupinthemornin ##atleastshehadherfishandchips

♬ original sound - Amir Yass

- Kosa mi je bila tako gusta da sam je ravnala svaki dan - ispričala je 24-godišnjakinja koja je mislila da će 's jednim takvim jačim tretmanom kosi još uvijek manje naštetiti nego svakodnevnim peglanjem'. Žao joj je, dodaje, što se prije odlaska u salon nije bolje raspitala o postupku kemijskog ravnanja - i predviđenom trajanju. 

Svoje je iskustvo podijelila na TikTok-u, a njen je video brzo postao viralan. 

VIDEO Stigli prvi kukuruzi u grad: 'Ljudi su se najviše zaželjeli pečenog'

1/6

- Ostavila je kemikalije na mojoj kosi i otišla na ručak, a nakon nekog vremena pola kose mi je ispalo, skupa s korijenom - ispričala je djevojka u videu u kojem je pokazala i hrpu kose na podu salona.

Ta se 'nezgoda', kaže, dogodila prije dvije godine, a da joj se kosa donekle obnovi i ujednači s obje strane glave trebalo je, dodaje, malo manje od dvije godine i desetci tisuća kuna - za perike, razne suplemente i tretmane za rast, nadogradnje ekstenzijama i njihovo održavanje.

- Malo sam plakala, pa sam to preboljela... Stalno sam sebe podsjećala da će ponovno narasti i da mnogima kosa opada u puno gorim okolnostima; poput zračenja ili kemoterapije - objasnila je djevojka koja kaže da su, kad s drugima podijeli svoju priču, često svi umjesto nje ljuti - a ona je davno shvatila da od toga nema nikakve koristi...

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

 

Komentara 2

LA
lajh1985
07:42 07.07.2021.

Sad barem zna da je prirodno najbolje

KR
Krud
09:43 07.07.2021.

Neka botoksirana i silikonizirana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije