Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Evo što bi žene trebale napraviti nakon seksa

Seks
Foto: Thinkstock
1/5
11.10.2017.
u 11:22

Tijekom seksa oslobađa se mnogo "tekućina", a nakon seksa vaginu je potrebno osušiti kako se ne bi razvila gljivična infekcija.

Postoje neka nepisana pravila što je potrebno napraviti nakon seksualnog odnosa. Posebice žene. 

Stručnjaci savjetuju nekoliko "koraka" koje bi žene trebale napraviti, a tiču se očuvanja zdravlja i prevencije infekcija. 

Nakon seksa pravac - wc

Bez obzira imate li potrebu za mokrenjem ili ne, nakon seksa bi trebali barem pokušati piškiti kako bi "isprali" bakterije i spriječili razvoj infekcije urinarnog trakta. 

Operite i osušite vaginu

Tijekom seksa oslobađa se mnogo "tekućina", a nakon seksa vaginu je potrebno osušiti kako se ne bi razvila gljivična infekcija. Najbolje bi bilo da se pobrišete ručnikom ili wc papirom. Savjetuje se i da se otuširate ili isperete intimno područje čistom vodom i nakon toga osušite papiromili čistim ručnikom. 

Ostanite goli

Pustite vagini da "diše" nakon spolnog odnosa. Na taj ćete način spriječiti iritacije. Stručnjaci stalno upozoravaju kako bi žene trebale spavati bez donjeg rublja kako bi intimno područje bilo "na zraku" barem tijekom noći, posebice ako ne nosite donje rublje od organskog pamuka. 

 

 

 

 

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
16:56 11.10.2017.

Ja si čuću operem drugom sexualnom tekućinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije