Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalno

Otac zaplesao ispred bolnice kako bi razveselio sina koji boluje od leukemije: 'Bravo, to je pravi tata!'

Facebook/Cook Children’s Medical Center
05.10.2020.
u 11:30

Sve je zabilježeno kamerom, a video je mnoge rasplakao i raznježio.

Aiden, 14-godišnji dječak, boluje od akutne leukemije i liječi se u Cook Children's bolnici u Teksasu, a zbog koronavirusa posjete su ograničene - samo jedan roditelj smije biti s djetetom, a u ovom slučaju s Aidenom je majka Lori. 

Otac Chuck teško podnosi razdvojenost, ali ni distanca ga nije spriječila da svom sinu stavi osmijeh na lice, prenosi Metro.

Došao je ispred bolnice, pod prozor Aidenove sobe i počeo plesati, a bez obzira na tešku bolest dječak je zaplesao zajedno s njim - dok je mama Lori sve zabilježila kamerom. Video je objavila bolnica na svom Facebooku profilu: "Bez obzira na ograničene posjete, svaki četvrtak kada Aiden ide na terapiju, njegov otac pleše ispred bolnice kako bi ga razveselio. Kakve genijalne pokrete ima!" 

Pogledajte video:

Video je brzo postao viralan, a ljudi nisu mogli suzdržati suze ni lijepe riječi. "Kakav predivan trenutak oca i sina", komentirala je jedna osoba, a druga je rekla da Chuck odlično obavlja posao oca i da Aiden nikada neće zaboraviti ove trenutke. 

U Španjolskoj uče dječake kako obavljati kućanske poslove:

1/8

Komentara 1

SA
samoborka
18:38 05.10.2020.

Amerika. Carstvo kiča i glumatanja. Sve za novac i sve za slavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije