Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"požalio"

Ostavio sam ženu zbog zgodne ljubavnice, sada je želim natrag

Par
Foto: Getty Images
15.02.2019.
u 17:34

Shvatio je nakon nekog vremena da je napravio pogrešku te je poželio nazrag svoju obitelj i život koji je imao.

Jedan 38 muškaraca, koji je želio ostati anoniman, otkrio je poznatoj terapeutkinji Deidre kako žali zbog svog postupka.

Naime, privukla ga je druga žena, atraktivnija nego što je njegova supruga, i zbog nje je supruzi rekao da je ostavlja. Tri mjeseca nakon toga požalio je zbog te odluke.

"Kada sam svojoj supruzi rekao da mi je žao i da žalim zbog svog postupka te da se želim vratiti njoj, ona je to odbila. Rekla mi je da ona mene više ne želi. Ja imam 38 godina, ona 36 i imamo dvoje djece od deset i osam godina. Zaljubio sam se u ženu koju sam upoznao na poslu. Kada sam ženi rekao da je ostavljam zbog druge, s djecom se preselila bliže svojim roditeljima. "

Shvatio je nakon nekog vremena da je napravio pogrešku te je poželio nazrag svoju obitelj i život koji je imao.

"Shvatio sam da sam napravio pogrešku i preklinjao svoju suprugu da mi dopusti da im se vratim u život. Želim svoju ženu i djecu. Ispričavao sam se i plakao. Obećao sam da ću učiniti što god treba samo da ih dobijem natrag. Ona je rekla da me voli, ali da za nas više nema prilike. Slomljen sam. Viđam je svaki tjedan kada dođem po djecu i slama mi se srce. "

Nakon svake prevare druga strana je itekako povrijeđena i nije nimalo lako vašoj supruzi prihvatiti što se dogodilo. Nije dovoljno samo  plakati i moliti za oprost. Suze neće sve ispraviti. Morate dokazati da zaista želite sačuvati taj brak i odnos sa suprugom pa pokažite da ste tu zaista za njih i potrudite se dokazati da ćete učiniti što je potrebno za svoju obitelj. Bit će potrebno više vremena i strpljenja, ali ako se dovoljno potrudite možda se vaša supruga predomisli. 

Pogledajte i video Jednojajčani blizanci pokazali kako pušenje utječe na izgled 

Ključne riječi

Komentara 6

DD
dr dragon
17:58 15.02.2019.

Tulci se zaljube u ljepotice i najbitnije im je lijepo lice i tijelo!? Potpuno je pogrešno zaljubiti se samo u tijelo i lice. Zaljubiti se treba u dušu osobe tada ce i brak potrajajati .

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:24 15.02.2019.

Jedan 38 muškaraca, koji je želio ostati anoniman....kaj je ovo?

Avatar Thc
Thc
19:29 15.02.2019.

Umjesto da teslačiš obe sad neš niti jednu😘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije