Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO JOJ JE SRCE

Ostavio ju je dečko pa je odlučila operacijama potpuno promijeniti izgled: 'Rekao je da sam ružna i da me nitko neće htjeti'

Tik Tok
08.06.2022.
u 09:30

Priznala je da se njezina promjena izgleda dogodila samo zbog nekog nebitnog muškarca, i da tako nešto više nikada neće učiniti

Većina je ljudi doživjela prekid ljubavne veze, nakon čega su neki malo promijenili izgled; na primjer frizuru; kako bi se bolje osjećali, no jedna je djevojka otišla u krajnost kad se nakon prekida s dečkom odlučila na potpunu transformaciju estetskom kirurgijom

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Kako piše The Sun, Frances Ledger je na Tik Toku objavila video u kojemu pokazuje svoje fotografije prije i nakon prekida, odnosno prije i poslije estetskih operacija, a izgleda kao druga osoba. Na fotografiji prije operacija Frances ima dugu, smeđu kosu i izgleda potpuno prirodno, dok se na drugoj fotografiji odmah vidi da je povećala grudi, kosa joj je plava, a usne veće s filerima. 

- Bivši dečko mi je rekao da sam ružna, da me on više ne želi i da me nitko nikada neće htjeti - rekla je u videu.

U svom je drugom videu otkrila da joj ni svi kozmetički zahvati nisu vratili samopouzdanje nakon prekida koji ju je, kaže, slomio. Ipak, požalila je zbog promjene izglede pa danas, tvrdi, ne bi to ponovila samo zbog nekog muškarca'. 

 

@francesledger0

 

♬ you did not break me - Nena

Njen je video postao viralan i sakupio je više od 400 tisuća pregleda, a korisnici su joj u komentarima pisali da je i prije operacija bila prekrasna, te da ju njen bivši definitivno nije zaslužio.

- Nadam se da sad vidiš da si prekrasna. Žao mi je što si trošila vrijeme na takvu osobu - napisala joj je jedna korisnica.

- Bila si lijepa i prije, a lijepa si i sad, no nemoj se više mijenjati samo zbog muškarca! - dodala je druga.

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije