Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oduvijek sam htjela raditi od kuće'

'Ostavila sam uredski posao da radim kao seks model i štedim za svadbu!'

Facebook/emma fiely
07.12.2020.
u 19:39

Kad me prvi put klijent nazvao iskočila je njegova fotka na ekranu, a on je rekao 'skini se'. Ja sam se uspaničila i slučajno prekinula poziv!, priča 26-godišnji online seks model

Otkako je dala otkaz na dobro plaćenom uredskom poslu, 26-godišnja Britanka Emma Fiely radi kao seks model online i zarađuje oko 10.700 kn tjedno. Njen zaručnik Daryl (29) s tim, kako sam ističe, nema problem - dapače, kaže da 'ne može biti ponosniji'.

Par se trebao vjenčati u kolovozu ove godine ali su, kao i mnogi, zbog pandemije odgodili svadbu. Emma je tad odlučila da će vrijeme dok napokon ne kaže 'Da' iskoristiti da uštedi nešto novca i priušti si vjenčanje o kakvom dugo sanja. A taj će san ostvariti - koketirajući online s drugim muškarcima. 

Objavljuje Emma FielyNedjelja, 6. kolovoza 2017.

I premda bi mnogi parovi 'pucali' zbog takvog izbora karijere, Emmi je njen novi posao, ističe, 'povećao samopouzdanje, pa ona i zaručnik sad imaju puno bolji seks nego prije'.

- Ne bih ovo mogla raditi bez Darylove podrške -priča za The Sun djevojka koja od nedavno radi iz spavaće sobe, dok je Daryl na poslu ili pokraj nje. A u pauzi između poziva, Emma - gleda serije na TV-u.  

- Navečer radim s trosjeda, a Daryl je obično na drugom kraju, gleda TV ili igra PlayStation - opisala je kako izgleda njihova ''tipična večer'.

Objavljuje Emma FielyČetvrtak, 31. prosinca 2015.

„Jedna od većih prednosti ovog posla za nju je, kaže Emma, 'fleksibilno radno vrijeme', a premda većina njenih kolegica radi gola i koristi razne seks igračke, ona je 'iz poštovanja prema zaručniku uvijek samo u toplesu'.

O online seksu počela je, priča, razmišljati dok je još radila u uredu kao administratorica, no nije odmah bila sigurna 'da li to baš za nju'.

Top 10 ideja za najbolje božićne poklone

1/12

- Mislila sam čak da ne bih mogla raditi tako nešto - priča, budući da su joj svi poslovi do tada bili uredski i da je ipak 'u dugoj i stabilnoj ljubavnoj vezi'. Ipak, brzo je kaže shvatila da nema ničeg 'pretjerano prostog' u tome, a da sama i bira što će, a što neće pokazati.

Kajem prošle godine odlučila se tako iskušati s klijentima iza web kamere, a poticaj joj je dala i činjenica da joj se bližio dan vjenčanja, a od plaće bi joj krajem mjeseca ostalo 'samo par stotina kuna'. Rekla je zato zaručniku Darylu o čemu razmišlja, a on joj je savjetovao - da pokuša. 

Foto: Facebook/emma fiely

Pronašla je tako agenciju za 'seks modele preko web kamere' i prijavila se.

Poslala sam im nekoliko selfieja i fotku u bikiniju, a već za par dana su me nazvali - prisjeća se djevojka svog početka i 'neslavnog' prvog poziva, dok je zaručnik sjedio pokraj nje.

- Zazvonilo je i iskočila mi je na ekranu fotka tipa koji je samo rekao 'skini se', a ja sam se uspaničila i prekinula poziv! Sljedeći se tip samo htio dopisivati, što me smirilo - priznaje. Tad je još radila samo povremeno, no kad je Daryl dobio dodatni posao, priča Emma, i njoj je predložio da 'bolje iskoristi svoje vrijeme' i da vidi može li online seks pozive pretvoriti u 'posao s punim radnim vremenom'.

A njoj je, dodaje, ionako oduvijek san bio - da radi od kuće. Što je sada i ispunila. "

Radi, kaže, pet dana u tjednu od 10 i 17 sati i ima mrežu redovitih klijenata svih dobnih skupina i zanimanja: od učitelja, preko liječnika i investitora, do poljoprivrednika.

Objavljuje Emma FielySrijeda, 10. siječnja 2018.

- Mnogi vole da im nešto pričam tako da moram biti kreativna, a neki se jave samo da vas vide pa ima puno poziranja - objasnila je Emma, a njen zaručnik Daryl dodaje da im je zbog njenog posla i seks bolji. Zato ju, kaže, u njemu potpuno podržava. Jer to je, na kraju krajeva, dodaje on, ionako samo posao.

Horoskop za 2021.: Lavovi će morati staviti svoje partnere na prvo mjesto.

Horoskop za 2021.: Lavovi će morati staviti svoje partnere na prvo mjesto.

Horoskop za 2021.: Lavovi će morati staviti svoje partnere na prvo mjesto.

Objavljuje Večernji list u Subota, 5. prosinca 2020.

Komentara 3

MO
montello
18:17 08.12.2020.

radi sta voliš

RA
ramboto
10:17 08.12.2020.

Koliko je platila poreza?

RO
roland
19:58 07.12.2020.

Prije je to radila za nekoliko gin-tonica, "hotirala" je na Tinderu jer jou je to palilo, sada zadovolji svoj libido i još naplati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije