Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARENA CENTAR PREPUN LJUBAVI

Osjetite čaroliju ljubavi pod maskama!

Ljubav pod maskama
Foto: VL
02.02.2018.
u 14:00

U čudesnom spoju ljubavi i maskenbala, Arena Centar bit će središnje mjesto zanimljivih događaja za cijelu obitelj.

Volite i voljeni ste? Ili ste jednostavno zaljubljeni u ljubav jer je ljubav doista najljepši akord u životnoj simfoniji? Najljepše trenutke posvećene proslavi ljubavi doživjet ćete 10. i 11. veljače u Arena Centru!

U organizaciji Večernjeg lista i Arena Centra, dva dana u veljači dogodit će se čarolija “Ljubavi pod maskama”. U čudesnom spoju ljubavi i maskenbala, Arena Centar bit će središnje mjesto zanimljivih događaja za cijelu obitelj.

10. i 11. veljače prijepodneva su posvećena najmlađima. Pod budnim okom animatora iz ”Carpylanda” u dječjem kutku prštati će od smijeha i veselja. U kreativnim radionicama najmlađi će putovati svijetom mašte I ljubavi izrađujući prigodne maske i ljubavna pisma. Uz mnoštvo zabavnih skečeva, očekuje ih i nastup dječjeg zbora “Zagrebački anđeli” i puno slasnih krafni.

U subotu, 10. veljače u poslijepodnevnim satima, krafne će posjetiteljima u Arena Centru dijeliti poznate osobe u humanitarnoj akciji “Celebrity pod maskama”, zahvaljujući Intersparu koji će donirati krafne i maske. Stoga nemojte propustiti priliku da pokažete ljubav i degustirate krafne koje će vam ponuditi naši celebrityji i uz prigodnu novčanu donaciju pomognete udruzi “Down 21” koja skrbi o djeci s Downovim sindromom, jer ona nesebično daju ljubav i zaslužuju naša otvorena srca puna ljubavi.

Već sutradan, nedjelja 11. veljače, cijeli će dan u Arena Centru biti postavljen Kissing corner, kutak za sve zaljubljene koji vole zajedničke fotografije – male, ali vrijedne podsjetnike na njihovu ljubav. Pozivamo sve parove da se fotografiraju i svoju zaljubljenu sliku objave na facebooku Arena Centar / Večernjeg lista uz hashtag #arenacentar #kissingcorner #arenaljubavi #vecernjilist. Svi parovi koji objave svoje fotografije iz Kissing cornera dobit će prigodan poklon.

Od 17,00 – 19,00 sati najsretniji i najspretniji parovi sudjelovat će u „Areni ljubavi“ zabavnom game show-u u kojem će trebati pokazati koliko se međusobno poznaju. Pozivamo čitatelje i zaljubljene parove da se, putem nagradnog natječaja prijave na game show uz odgovor na postavljeno nagradno pitanje. Najkreativiji odgovori ulaze u finale, a izabrani parovi će Arena Centru, uz animaciju moderatora, morati odgovoriti na 10-15 pitanja koliko poznaju svog partnera.

Par koji se „najbolje poznaje“ osvojit će trodnevno putovanje u Sorrento i Napulj na zavodljivom jugu Italije.

Vremena za prijavu imate do 9. veljače do 10,00 sati.

Prijaviti se možete putem nagradnog natječaja OVDJE.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije