Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moje zdravlje

Osim uživanja na otvorenom, proljeće nam donosi i probleme

alergija
Foto: Boris Ščitar
1/2
17.03.2014.
u 14:48

I u ovom broju smo vam pripremili dar – peludni kalendar za mediteransku i kontinentalnu Hrvatsku.

Imate odluku osjećati se bolje, zdravije i poletnije ovog proljeća? Mi imamo odličan plan kako da to sve i postignete! Pripremite se za proljeće uz novi broj magazina Moje zdravlje koji izlazi u srijedu 19. ožujka za samo 3 kune uz Večernji list i samostalno u prodaji za 9,90 kuna.

Gdje se krije sreća?

U velikom proljetnom specijalu imamo plan kako da vježbate jače, hranite se bolje, živite zdravije i izgledate mršavije! Stručnjaci su za vas pripremili zdrave, korisne i jednostavne recepte za obroke i sokove, ali i odlične trikove kako iskoristiti lijepo vrijeme kada temperature još nisu visoke. Zašto ne biste rekvizite za vježbanje pronašli u parku i vježbali u – teretani u prirodi. Uz savjete stručnjaka ojačajte imunitet za proljeće, ali i ublažite simptome dosadne peludne alergije.

Što nam je teže, to više čeznemo za srećom... No, gdje se krije prava sreća – u ljubavi, novcu ili možda genima? Znanstvenici upozoravaju kako većina osoba vjeruje u mitove o sreći, a istraživanja tvrde kako geni igraju veliku ulogu u sreći. Pročitajte savjete za sreću, kako izgleda jednadžba za sreću te gdje uistinu možemo pronaći pravo zadovoljstvo... I u ovom broju smo vam pripremili dar – peludni kalendar za mediteransku i kontinentalnu Hrvatsku.

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Jelena Rozga, otkriva kako održava top formu, kako se opušta i bez čega nikako ne može živjeti...

Sami svoji liječnici

Hrvati vole biti i sami svoji liječnici, a podaci pokazuju kako sve više trošimo na bezreceptne lijekove. Sve o samoliječenju, bezreceptnim lijekovima te savjete magistre farmacije pročitajte u novom broju Mojeg zdravlja. Odgojiti dijete doista je prava umjetnost, a stručnjaci upozoravaju kako nas nitko za roditeljstvo ne priprema. Pročitajte zato gdje griješe roditelji i kako možete od svog djeteta stvoriti uspješnog čovjeka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije