Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Originalna haljina koju možete sami obojiti

haljina
Preuzeto sa stranice berbersoepboer.nl
16.12.2009.
u 11:18

Mlada nizozemska dizajnerica osmišljava odjevne predmete koji se mogu lako prilagoditi onome tko ih nosi, a jedan od proizvoda je i ova haljina.

U vrijeme kad se božićne zabave zahuktavaju, a svi žele izgledati više nego dobro, sigurno se niti jedna dama ne želi pojaviti na zabavi u haljini kakvu ima kolegica, prijateljica ili neka druga žena na zabavi. Tome je doskočila nizozemska dizajnerica Berber Soepboer svojom haljinom koju možete sami obojiti.

Naime, haljina u stilu 60-ih godina načinjena je od zanimljivog materijala, prepunog crnih i bijelih kružića. Uz haljinu, pak, dobijete set vodootpornih flomastera koje možete upotrijebiti da biste obojili haljinu bojama kojima želite, kombinacijama koje će samo vama pasti na pamet. Tako zasigurno nitko neće imati haljinu potpuno istu kao što je vaša.

Mlada 26-godišnja Nizozemka inače dizajnira odjeću koja se može nositi u nekoliko verzija. U njezinoj kolekciji je tako i haljina koja se sastoji od tri haljine istog kroja, ali različitih uzoraka, koje su zajedno pričvršćene dugmadima. A zanimljivi su i kupaći kostimi kojima se mogu uklanjati određeni dijelovi.

Dakle, čak i ako si ne možete priuštiti dizajnersku odjeću ili je ne možete nabaviti, ako nađete spretnu krojačicu i pokažete joj primjere, ništa nije nemoguće. A možda otkrijete da imate razvijen osjećaj za dizajn i možda još bolje ideje od originalnih.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
11:59 16.12.2009.

takve se haljine mogu kupiti na placu za 100k.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije