Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Optička iluzija: Broj životinja koje vidite otkriva koliko ste fokusirani

Youtube/Screenshot
17.12.2022.
u 06:00

Sve što trebate napraviti je pogledati fotografiju

Optičke iluzije uvijek iznenađuju, a mogu se pronaći u slikama, animiranim filmovima pa čak i kod životinja koje se kamufliraju kako bi se sakrile od opasnosti. Često optičke iluzije otkrivaju zanimljive činjenice o osobnosti ljudi. Pogledajte ovu optičku iluziju i prebrojite koliko životinja vidite pa doznajte što to govori o vama.

Foto: Youtube/Screenshot

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Ako vidite između jedne ili tri životinje znači da ste s glavom u oblacima i ne zanimaju vas detalji. Više gledate cijelu sliku nego što gledate zasebne detalje od kojih se slika sastoji.

Osobe koje vide između četiri ili sedam životinja pronašli su samo one očite životinje, a nisu se potrudili bolje pogledati sliku. Vi ste osoba kojoj odgovara ubrzan način života i stalno kretanje te nemate vremena za detalje.

Ako ste pronašli između osam i trinaest životinja, obraćanje pozornosti na detalje jedna je od vaših glavnih karakteristika. Volite sve imati organizirano i isplanirano te nijedan detalj ne ostavljate slučaju.

Smijete li šetati psa po hladnoći? Veterinar otkriva koje su temperature preniske za zimske šetnje!

 

Komentara 4

Avatar boros
boros
12:12 17.12.2022.

...9,za pocetak

ST
Stručnjak
02:08 18.12.2022.

11

DU
Deleted user
15:08 17.12.2022.

18

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije