Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

Oprostila sam dečku koji me prevario i drugoj napravio dijete: Jesam li pogriješila?

shutterstock
15.11.2022.
u 21:29

Iako mi afera nije bila potpuno iznenađenje jer je varao i prije, trudnoća me šokirala..., priznaje ona.

 Prije otprilike tri godine ostavila sam svog dugogodišnjeg dečka nakon što sam saznala da me prevario i da je ta žena zatrudnjela. Iako mi afera nije bila potpuno iznenađenje jer je varao i prije, trudnoća me šokirala i nisam se više mogla zamisliti s njim u vezi, pa smo prekinuli, ispričala je djevojka anonimno u pismu terapeutkinji i Mirror kolumnistici Coleen.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

On je, kaže, ubrzo završio i tu vezu s drugom ženom, ali je ostao u kontaktu sa zajedničkim sinom i koliko ona vidi, dobar je tata-

- Sreli smo se prije nekoliko tjedana i od tad razgovaramo i povremeno se nađemo. Oboje smo slobodni i neizbježno je razgovor došao na to da pokušamo ponovno. Nedostajao mi je i nikad ga nisam prestala voljeti ali mrzim ono što je učinio meni i našoj vezi - rekla je, no nakon nekog vremena je ipak odlučila opet probati biti s njim.

- Nisam sigurna da je to bila dobra odluka, čak nikom nisam ni rekla da me ne osuđuju jer sam mu oprostila; jesam li pogriješila? - pitala je.

- Očito je da ga voliš i da te vodi srce, a ne razum - odgovorila je terapeutkinja dodavši kako 'sad on mora dokazati da je vrijedan njenog povjerenja i shvatiti da mu je ovo zadnja prilika'.

- Mislim da se sa serijskom nevjerom; jer mu nije prvi put da vara; treba ozbiljno pozabaviti, po mogućnosti sa psihologom ili savjetnikom - zaključila je.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije