Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Ono što prvo ugledate na fotografiji, otkrit će koja vam je najveća slabost kad je u pitanju ljubav

Pogledajte fotografiju i otkrijte istinu o svojoj osobnosti.
03. kolovoza 2020. u 13:10 2 komentara 65162 prikaza
Foto: Pinterest

Kad bismo mogli prepoznati svoje slijepe točke kad se radi o odabiru partnera, mogli bismo se poštedjeti loših veza, a ovaj test osobnosti osmišljen je da vam pomogne da brzo procijenite koja je vaša najveća slabost kada je u pitanju odabir u ljubavi tako da možete učiniti upravo to, prenosi Your Tango. Pogledajte sljedeću ilustraciju i prva stvar koju primijetite otkrit će istinu o vama.

 | Autor : Pinterest Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili muškarčevo lice, vaša tajna slabost kad se zaljubite i odaberete partnera su emocionalni problemi. Svi nosimo probleme sa sobom iz prijašnjih odnosa, i ima smisla da vam je loše prošlo srce u prošlosti i da niste baš u žurbi da to iskustvo ponovite. Ako ne riskirate biti povrijeđeni, nikada nećete imati priliku pronaći ljubav koja liječi. Trebate se kretati brzinom koja se osjeća sigurno za vas, a dobar partner, onaj dostojan vaše ljubavi, to će u potpunosti razumjeti.

Ako ste prvo vidjeli pticu koja drži granu, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je vaša potreba za nekim o kome možete voditi brigu. Vi ste prirodno rođeni njegovatelj. Ništa vam nije bolje nego da ste sposobni aktivno raditi stvari koje poboljšavaju život vašeg partnera. Samo ne dopustite da vas želja za brigom navede da padnete za nekim tko nema posložen život. Ljudi s punim, sretnim, odraslim životima također bi mogli imati koristi od vaše nježne ljubavi i brige.

Ako ste prvo primijetili sirenu na stijeni, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je uvjerenje da je nešto bolje uvijek iza ugla. Ne možete si pomoći. Idealist ste u svakom aspektu svog života, a posebno kada je riječ o ljubavi. Nemojte izgubiti svoj stil koji omogućuje cijelom svijetu da zna da ste posebni, fenomenalni i da zaslužujete nekoga tko vas zaista vrijedi, ali ne dopustite da vam sumnja stane na put ili vas odvrati od netko tko je poseban.

Ako ste vidjeli školjku s biserom, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je fiksacija na materijalni svijet. Iako niste potpuno površni, volite lijepe stvari. U redu je imati standarde, ali nemojte dopustiti da vam naklonost za stvari postanu prepreka u uspostavljanju smislene vezu s nekim s kime biste se možda trebali zamisliti usprkos niskom stanju na bankovnom računu.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Optička iluzija Jeste li vozač koji krši pravila ili igrate na sigurno? Odgovor će vam otkriti ova fotografija Iluzija Igrate na sigurno ili ste spremni na rizik? Otkrit će vam ova fotografija! što prvo vidite Koju vašu osobinu prijatelji i kolege najviše vole? Otkrit će vam ova fotografija Tri dana Zagreba i okolice za obitelj IZLETI Tri dana Zagreba i okolice za obitelj: Lovite tartufe, doznajte sve o legendarnim coprnicama i zmajevima te špiljskom nakitu
UPLETEN U AFERU JANAF
Tko je zapravo gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić?
Gastro Zagreb
Jesen na našem stolu
Gastro sezona: Što nas dolaskom jeseni čeka na našim stolovima