Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva ideja

Oni slave Valentinovo drugačije: Dođite u hotel i dovedite svoje bivše!

Shutterstock
06.02.2019.
u 19:12

Neki su oduševljeni idejom, a jedna je korisnica napisala kako može doći s njih 100.

Valentinovo, za mnoge jedan od najromantičnijih dana u godini, parovi će provesti na razne načine. Neki će, tradicionalno, otići na večeru, neki će otputovati, neki će planirati odlazak u kino ili u večernji izlazak, a neki će uživati sami, daleko od očiju javnosti. 

Bilo kako bilo, ideja i mogućnosti je zaista mnogo, za one koji namjeravaju taj dan provesti na neki poseban način, a upravo jdan od zaista posebnih nudi lanac hotela u Australiji, QT Hotels and Resorts. 

Na Dan zaljubljenih pozivaju ljude da dođu na proslavu sa svojim bivšima. 

 

"Možda još ima iskre među vama, možda ste ostali prijatelji? Dođite sa svojim bivšem partnerom ili partnericom. Uostalom, ono što je vama "otpad", nekome je bogatstvo". 

Neki su oduševljeni idejom, a jedna je korisnica napisala kako može doći s njih 100. 

Pogledajte i video Ostavio bebu u vlaku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije