Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jao!

Ona je sebi tako seksi... 'Okinula' selfi, ali slučajno otkrila nešto što je šokiralo tviteraše

Shelby twiterašica
Foto: Twitter
21.04.2017.
u 07:46

Nesretna djevojka koja na Twitteru ima profil @_shelbizzle, dobila je brzu lekciju od mnogih drugih korisnika. I to javno. I to zbog ovoga..

Našminkala se, uvukla u haljinu, izbacila stražnjicu,  napučila usne, namjestila frizuru i namjestila se za selfie.

Osmijeh na licu, začešljana kosa i seksi stražnjica u prvom planu nisu uspjeli zasjeniti ono što se pokazalo u pozadini fotografije.

Nesretna djevojka koja na Twitteru ima profil  @_shelbizzle, dobila je brzu lekciju od mnogih drugih korisnika. I to javno. I  to zbog ovoga..

Shelby je ostala u komunikaciji s drugima na Twitteru i odgovarala na njihove postove. Jedna joj je djevojka napisala da je njezina soba isto neuredna kao i Shelbina pa joj neće ništa spočitavati. Većina muškaraca poručila joj je da mora očistiti sobu jer izgleda prestrašno, ali i rizično za zdravlje. 

Shelby se ipak pokušala opravdati kako joj je puknuo ormar i seli se pa je zato njezina soba privremeno u takvom kaosu. Inače je uredna, napisala je....

>>Ovo je tajna za savršeni selfie koju koriste i slavne i poznate osobe

>>Selfie s partnerom iz spavaće sobe? Evo zašto je to baš loša ideja

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar ShuPac
ShuPac
09:22 21.04.2017.

Tekst/članak u Večernjem?!? Svakim danom u svakom pogledu sve više ponirete

AU
austrougarskigeneral
10:42 21.04.2017.

ma slatka je

IM
IME99
13:57 21.04.2017.

Koje su ovo bedastoce !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije