Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravlje iz bakine škrinje

Ojačajte svoj imunitet narodnim lijekovima

Specijalni prilog o narodnim lijekovima i pobijedite zimu
Foto: VL
02.03.2018.
u 17:02

U nedjelju uz Večernji list ne propustite specijalni prilog o narodnim lijekovima i pobijedite zimu

Kada je zdravlje posrijedi, sve je jasno - baka zna!

Zima još nije popustila iako je na izmaku pa bi bila prava šteta da posljednje hladne dane provedete u krevetu, s visokom temperaturom. Zato treba pripaziti, a što činiti - znaju naše bake. Stoga smo za vas odlučili pripremiti priručnik koji bi i one odobrile, a prepun je korisnih recepata i savjeta koji će vam pomoći podignuti imunitet na prirodni način. Ne propustite ga uz Večernji list u nedjelju 4. ožujka.

Ključ je zdravlja na dohvat ruke, svuda oko nas – ako znate kamo gledati. U jačanju imuniteta pomoći vam mogu mnoge lako dostupne namirnice, od češnjaka i kiselog kupusa do majčine dušice i ružmarina... Ali njima se treba znati koristiti pa smo za vas pribavili nekoliko mudrih i provjerenih savjeta, dakako naših baka. A u slučaju da ste se ipak razboljeli, tu su i recepti poput sirupa od mrkve ili čaja od lovora protiv kašlja i glavobolje.

Bolje je spriječiti nego liječiti, ali najbolje je biti spreman za svaku situaciju. Zato u nedjelju 4. ožujka u Večernjem listu potražite knjižicu s bakinim receptima za zdravlje na dar jer čak ni najgora zima ne može narušiti imunitet ojačan prirodnim namirnicama i pripravcima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije