Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepristojno?

Odbila je kupiti rođendanski poklon s liste za nećakinju. Evo što joj je brat odgovorio...

Dječja rođendanska zabava
Thinkstock
19.09.2017.
u 18:45

Tvrdi kako njen brat i njegova žena nisu u nekom kontaktu s njom i njenom obitelji, a djeci pošalju tek čestitiku za rođendan.

Mnogi Mumsnet korisnici ostali su u čudu nakon što je jedna od korisnica napisala koje je neugodno iskustvo doživjela u svojoj obitelji. 

Bila je na rođendanskoj proslavi od svoje nećakinje, a nakon završetka proslave, dobila je poruku od druge šogorice koja ju je podsjetila da je u listopadu rođendanska zabava za prvi rođendan njene kćeri. 

Tvrdi kako njen brat i njegova žena nisu u nekom kontaktu s njom i njenom obitelji, a djeci pošalju tek čestitiku za rođendan. 

Upravo stoga vrlo ju je iznenadilo kada ju je njena šogorica 'besramno' upitala koliko namjerava potrošiti na poklon za nećakinju kako bi ona, njena majka, mogla odabrati nekoliko poklona u tom cjenovnom rangu i staviti ih na listu za kupnju. Napisala je kako na tu poruku nije odgovorila. No onda je uslijedio drugi šok. isto pitanje postavio joj je njen brat. Odgovorila je da je namjeravala kupiti poklon za djevojčicu za koji je mislila da će joj se svidjeti. Brat joj je na to odgovorio: nemoj se truditi...

To ju je strašno povrijedilo te je upitala za savijest ostale majke na mreži Mumsnet. Neke su odgovorile kako s njima više ne bi imali nikakvog posla, dok su drugi napisali kako je to u neku ruku i dobra stvar da se izbjegne trošenje novca na nepotrebne poklone ili duplanje. 

Komentara 1

SJ
Samo ja
19:06 19.09.2017.

a cini mi se da je ovom novinaru najveci domet ovakav clanak haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije