Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTA MAMA

Poznata glumica objavila fotografiju 13-godišnje kćerke koja izgleda kao njena kopija

amfAR
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
16.05.2017.
u 14:56

- Sretan 13. rođendan, ti predivno biće. Ti obasjavaš svaku prostoriju, moje srce, svijet. Ti si mi sve, volim te - napisala je mama Gwyneth pokraj fotografije.

Glumica Gwyneth Paltrow (44) ponosno je na Instagramu objavila fotografiju svoje kćerke Apple (13), koju je dobila u braku s frontmenom Coldplaya Chrisom Martinom.

 

- Sretan 13. rođendan, ti predivno biće. Ti obasjavaš svaku prostoriju, moje srce, svijet. Ti si mi sve, volim te - napisala je mama Gwyneth pokraj fotografije.

Fanovi su odmah čestitali mami na prekrasnoj kćerkici, koja izgleda poput njene kopije.

Iako je se od Martina razvela prije tri godine, Gwyneth je s njim ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju Apple i njenog brata Mosesa (11).

Zajedno su proslavili Applein rođendan i Majčin dan, a Gwyneth je objavila zajedničku fotografiju i napisala kako im je to bila najbolja proslava rođendana i Majčinog dana.

 

 

Best Apple's birthday/Mother's Day EVER at the @museumoficecream 🍦🎂🍏@autumncomm SO FUN #goopgo #dtla

 

A post shared b Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije